Fotbal intern

Deac și Camora, ședință la Neluțu Varga. Pe cine vor antrenor la CFR! Maqueda a plecat din Cluj!

05.09.2018 | 19:13
Camora și Deac, ședință cu Neluțu Varga. Cei doi lideri ai vestiarului au transmis că vor să discute cu șeful pentru a-i propune aducerea lui Miriuță pe bancă
ADVERTISEMENT

Apele sunt în continuare tulburi la CFR Cluj. Căpitanul Camora, vedeta Deac și unul dintre liderii suporterilor i-au transmis președintelui Iuliu Mureșan că vor să aibă o discuție cu omul care gestionează banii, Neluțu Varga.

Cei trei voi să-i transmită celui care ia deciziile executive la campioana României că este cazul să se termine odată cu tevatura aceasta a băncii tehnice. Ei vor veni și cu o propunere fermă pentru un înlocuitor pentru Toni Conceicao. Neluțu Varga îi ceruse acestuia să-și dea demisia, dar portughezul solicită o sumă consistentă de bani pentru a face acest pas, informație exclusivă FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Deac și Camora merg la Neluțu Varga. Îl propun antrenor pe Vasile Miriuță!

Liderii vestiarului clujean, dar și liderul fanilor sunt convinși că singurul om care poate rezolva degringolada actuală de la CFR Cluj este Vasile Miriuță! FANATIK.RO a aflat că Deac și Camora au luat decizia de a merge la Neluțu Varga și a-i face această propunere a vestiarului pentru că la Cluj în acest moment e o nebuloasă totală. Nimeni nu știe cine va sta pe bancă etapa viitoare, acasă, pe 16 septembrie, cu FCSB.

Deac și Camora, ședință la Neluțu Varga. Cei doi vor să-i transmită omului cu banii că Vasile Miriuță, extrem de iubit de jucători, este cel care poate rezolva criza campioanei
Deac și Camora, ședință la Neluțu Varga. Cei doi vor să-i transmită omului cu banii că Vasile Miriuță, extrem de iubit de jucători, este cel care poate rezolva criza campioanei

Totul a explodat după eliminarea, cu dublu eșec, în fața luxemburghezilor de la Dudelange. Chiar la finalul meciului, tensiunea din loja lui Neluțu Varga a generat primele nume de înlocuitori ai lui Toni Conceicao. FANATIK.RO a dezvăluit imediat după terminarea partidei de groază că Ionel Ganea, unul dintre prietenii lui Varga, a fost prima variantă a acestuia pentru banca tehnică. Iar lângă Ganea, Varga dorea să-l pună, ca secund, pe Eugen „Jose” Trică, unul dintre idolii suporterilor.

ADVERTISEMENT

Mureșan a scos la iveală „clauza” lui Conceicao. Portughezul nu acceptă rezilierea

În zilele următoare, înainte de meciul de campionat cu Viitorul, certurile au fost intense, dar nu s-a ajuns la niciun rezultat. Mai mult, președintele Iuliu Mureșan, unul dintre principalii vinovați pentru rușinea istorică, a început să capete curaj și să-și atace adversarii care dădeau târcoale. Le-a transmis lui Daniel Stanciu și spaniolilor ce-și stabiliseră, toți, cartierul general la Grand Hotel că e „greu scaunul de președinte”: „Poate mă simt amenințat, într-un fel, dar e grea poziția mea, sunt multe responsabilități. Sunt mulți străini prin hotelurile din Cluj care stau în oraș. Nu e nicio problemă. Daniel Stanciu e și el în Cluj de vreo două săptămâni. La același hotel. E cel mai mare din oraș, cum am și precizat”.

Mai mult, Mureșan a scos din joben „clauza” lui Toni Conceicao, omul pe care el îl adusese și pe care Varga îl dorea acum tuns, reziliat și plecat. Varga știa de plata unei compensații de două luni, acum a apărut „clauza de un an”! Aici s-au împiedicat negocierile de reziliere.

ADVERTISEMENT

Deac și Camora, ședință cu Neluțu Varga. Maqueda a plecat marți seara din Cluj!

Imediat după eșecul cu Viitorul, a apărut o nouă variantă de înlocuire a lui Conceicao. Este vorba despre spaniolul Jose Maqueda, fost antrenor secund la Vaslui, pe care insiderii FANATIK.RO l-au surprins în hotel, la Cluj, unde era cazat și aștepta ca portughezul Conceicao să-și încheie conturile cu CFR Cluj.

Tergiversarea situației, apariția diferendelor financiare între Toni și CFR, l-au determinat pe Maqueda să părăsească marți seara Clujul. Și-a luat singur bilet de avion și le-a transmis celor de la CFR că știu unde îl găsesc dacă mai au nevoie de el, dar nu mai poate sta în Cluj să-l filmeze lumea și să se facă de râs!

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, preconizata întâlnire pe care doi dintre liderii vestiarului, Camora și Deac, o solicită lui Neluțu Varga pentru a-i cere numirea lui Vasile Miriuță oferă o altă cale de rezolvare a crizei.

ADVERTISEMENT