News

Dealer din Bucureşti, înjunghiat de un consumator nemulţumit de calitatea slabă a drogurilor. Agresorul l-a urmărit cu cuţitul pe străzi

Reglare de conturi între un cumpărător de droguri şi deal-ul său, în cartierul Militari. Vânzătorul a fost înjunghiat de mai multe ori.
03.03.2023 | 18:12
Dealer din Bucuresti injunghiat de un consumator nemultumit de calitatea slaba a drogurilor Agresorul la urmarit cu cutitul pe strazi
Conflict din cauza drogurilor, cumpărătorul l-a înjunghiat pe dealer Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O agresiune mai puţin obişnuită a fost semnalată lui de poliţiştii bucureşteni, care au informat că miercuri seară un bărbat a fost înjunghiat în sectorul 6 al Capitalei. Acesta, traficant de droguri, a fost atacat cu cuţitul de un consumator care s-a plâns de calitatea produsului cumpărat.

Dealer-ul a fost înjunghiat în maşina cumpărătorului de droguri

Bărbatul a fost înjunghiat de mai multe, în timp ce se afla într-o maşină staţionată în faţa unui bloc din zona Lujerului, din cartierul Militari. Deşi a fost rănit la cap şi braţul stâng, traficantul a reuşit să scape cu viaţă, să fugă din maşină şi să ceară ajutor.

ADVERTISEMENT

“La data de 01.03.2023, în jurul orei 22,05, în urma unei discuţii telefonice cu victima, inculpatul, un bărbat în vârstă de 32 de ani, s-a deplasat cu un autoturism închiriat în apropierea blocului victimei, situat în zona Lujerului din sectorul 6 Bucureşti.

Când victima, un bărbat în vârstă de 36 de ani, s-a urcat pe locul pasagerului din dreapta faţă al vehiculului condus de inculpat, cel din urmă, aflat la volan, i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit în partea superioară a corpului, provocându-i multiple plăgi penetrante în zona capului şi a braţului stâng, cu care victima s-a apărat.

ADVERTISEMENT

După ce victima a fugit din vehicul, inculpatul a pornit în urmărirea acesteia înarmat cu acelaşi cuţit, iar în cele din urmă a abandonat urmărirea şi a revenit la autoturism, părăsind zona, fiind depistat ulterior în apropierea locuinţei sale.

Inculpatul a aplicat multiple lovituri de intensitate ridicată, folosind un cuţit, vizând o zonă vitală a corpului victimei, acceptând că prin acţiunile sale poate provoca decesul, care nu s-a produs din hazard şi datorită manevrelor defensive ale victimei”, se arată într-un comunicat al Parchetului Capitalei.

ADVERTISEMENT

Bărbatul înjunghiat a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru îngrijiri medicale, având plăgi penetrante şi transfixiante în zona tâmplei stângi, a obrazului stâng, a braţului şi umărului stâng, iar starea sa este în prezent una stabilă.

Atacatorul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de procurori. În paralel, anchetatorii au în lucru în acest caz şi un dosar privind traficul de droguri.

ADVERTISEMENT

Incidentul seamă izbitor cu unul similar petrecut anul trecut, în judeţul Sibiu. La finalul lunii februarie, un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost înjunghiat într-un imobil din Cisnădie. Sursele din anchetă au dezvăluit că persoana înjunghiată era dealer de droguri, iar cearta s-a iscat din cauza că marfa adusă de el nu ar fi fost de calitate.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici