News

Dealer din Bucureşti, înjunghiat de un consumator nemulţumit de calitatea slabă a drogurilor. Agresorul l-a urmărit cu cuţitul pe străzi

Reglare de conturi între un cumpărător de droguri şi deal-ul său, în cartierul Militari. Vânzătorul a fost înjunghiat de mai multe ori.
03.03.2023 | 18:12
Dealer din Bucuresti injunghiat de un consumator nemultumit de calitatea slaba a drogurilor Agresorul la urmarit cu cutitul pe strazi
Conflict din cauza drogurilor, cumpărătorul l-a înjunghiat pe dealer Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

O agresiune mai puţin obişnuită a fost semnalată lui de poliţiştii bucureşteni, care au informat că miercuri seară un bărbat a fost înjunghiat în sectorul 6 al Capitalei. Acesta, traficant de droguri, a fost atacat cu cuţitul de un consumator care s-a plâns de calitatea produsului cumpărat.

Dealer-ul a fost înjunghiat în maşina cumpărătorului de droguri

Bărbatul a fost înjunghiat de mai multe, în timp ce se afla într-o maşină staţionată în faţa unui bloc din zona Lujerului, din cartierul Militari. Deşi a fost rănit la cap şi braţul stâng, traficantul a reuşit să scape cu viaţă, să fugă din maşină şi să ceară ajutor.

ADVERTISEMENT

“La data de 01.03.2023, în jurul orei 22,05, în urma unei discuţii telefonice cu victima, inculpatul, un bărbat în vârstă de 32 de ani, s-a deplasat cu un autoturism închiriat în apropierea blocului victimei, situat în zona Lujerului din sectorul 6 Bucureşti.

Când victima, un bărbat în vârstă de 36 de ani, s-a urcat pe locul pasagerului din dreapta faţă al vehiculului condus de inculpat, cel din urmă, aflat la volan, i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit în partea superioară a corpului, provocându-i multiple plăgi penetrante în zona capului şi a braţului stâng, cu care victima s-a apărat.

ADVERTISEMENT

După ce victima a fugit din vehicul, inculpatul a pornit în urmărirea acesteia înarmat cu acelaşi cuţit, iar în cele din urmă a abandonat urmărirea şi a revenit la autoturism, părăsind zona, fiind depistat ulterior în apropierea locuinţei sale.

Inculpatul a aplicat multiple lovituri de intensitate ridicată, folosind un cuţit, vizând o zonă vitală a corpului victimei, acceptând că prin acţiunile sale poate provoca decesul, care nu s-a produs din hazard şi datorită manevrelor defensive ale victimei”, se arată într-un comunicat al Parchetului Capitalei.

ADVERTISEMENT

Bărbatul înjunghiat a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru îngrijiri medicale, având plăgi penetrante şi transfixiante în zona tâmplei stângi, a obrazului stâng, a braţului şi umărului stâng, iar starea sa este în prezent una stabilă.

Atacatorul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de procurori. În paralel, anchetatorii au în lucru în acest caz şi un dosar privind traficul de droguri.

ADVERTISEMENT

Incidentul seamă izbitor cu unul similar petrecut anul trecut, în judeţul Sibiu. La finalul lunii februarie, un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost înjunghiat într-un imobil din Cisnădie. Sursele din anchetă au dezvăluit că persoana înjunghiată era dealer de droguri, iar cearta s-a iscat din cauza că marfa adusă de el nu ar fi fost de calitate.

ADVERTISEMENT