News

Deces la Ministerul Economiei. Un director al instituției, găsit mort la serviciu. Cauza tragediei

Un deces a fost consemnat vineri, 16 iulie, la Ministerul Economiei. Un director al instituției a fost găsit mort la serviciu.
16.07.2021 | 17:07
Deces la Ministerul Economiei Un director al institutiei gasit mort la serviciu Cauza tragediei
ADVERTISEMENT

Deces la sediul Ministerului Economiei. Un angajat al instituției, în vârstă de 54 de ani, a murit vineri în timp ce se afla la serviciu.

Un echipaj SMURD a fost chemat la fața locului prin numărul de urgență 112, însă nu a mai putut face nimic.

ADVERTISEMENT

Tragedie la Ministerul Economiei. Un director al instituției, găsit mort. Care ar fi cauza decesului

Din primele informații, incidentul s-ar fi petrecut undeva în jurul orei 15.30, când bărbatului i s-ar fi făcut rău. În scurt timp, acesta și-a pierdut cunoștința și în ciuda intervenției medicilor, nu a mai putut fi salvat.

Conform celor de la Antena 3, bărbatul a suferit un atac cerebral. Medicii au încercat resuscitarea victimei, timp de aproximativ o oră, însă în zadar.

ADVERTISEMENT

”I s-a făcut rău în birou. Colegii au chemat salvarea, care a ajuns după 5-7 minute. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru el”, a declarat un reprezentant al instituției.

Poliția urmează să stabilească cu exactitate cauza morții sale, scrie sursa citată.

Victima ar fi un director de la Direcția Contencios a Ministerului Economiei, mai anunță postul de știri citat.

ADVERTISEMENT

Un alt angajat, dar de la Ministerul Dezvoltării, a murit la birou în februarie

Incidentul dramatic de vineri nu este unul singular de acest gen petrecut în 2021. În luna februarie, Un bărbat de aproximativ 50 de ani, angajat la Ministerul Dezvoltării, a făcut un stop cardiorespirator și a murit, în timp ce se afla la biroul său.

Cei din jurul său de la birou au încercat să îi acorde primul ajutor și au sunat la 112. Un echipaj cu o ambulanță SMURD a intervenit pentru a-l resuscita pe bărbat, însă medicii nu l-au putut salva.

ADVERTISEMENT

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a publicat atunci un mesaj în care a confirmat decesul bărbatului.

”Astăzi (n.r. 4 februarie 2021), din păcate, ne luăm rămas bun de la colegul nostru, cel care ne-a fost alături timp de 13 ani. A fost un excelent profesionist în domeniul comunicării, implicat în activitățile ministerului, un adevărat camarad.

Vei rămâne mereu în inimile și în amintirea noastră exact așa cum ai fost: jovial, atent, corect și loial! Să-ți fie calea luminată!”, se arată în comunicatul ministerului.

ADVERTISEMENT