Sport

Decizia cu care Burcă vrea să revoluționeze Dinamo. S-a inspirat de la Hagi. Exclusiv

Ovidiu Burcă vrea să revoluționeze Dinamo și s-a inspirat de la Gică Hagi, în speranța că echipa sa va reuși să obțină prima victorie în campionat.
14.08.2023 | 20:56
Decizia cu care Burca vrea sa revolutioneze Dinamo Sa inspirat de la Hagi Exclusiv
Decizia cu care Burcă vrea să revoluționeze Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că a fost pentru prima dată când Ovidiu Burcă nu a făcut un cantonament înaintea unei partide, jucătorii venind în ziua meciului cu FC Botoșani direct la baza de la Săftica, după care au plecat spre stadionul „Arcul de Triumf”.

Decizia cu care Burcă vrea să revoluționeze Dinamo

Ovidiu Burcă vrea să revoluționeze Dinamo și s-a inspirat de la Gică Hagi, motiv pentru care a luat hotărârea de a nu face un cantonament în vederea meciului cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT

Antrenorul „câinilor” a mai surprins înaintea duelului cu moldovenii, după ce a decis să-i scoată din echipa de start pe Ricardo Grigore și pe Deniz Giafer, explicând înaintea confruntării motivul pentru care a decis să nu-i folosească:

Am schimbat puțin pentru că ne dorim alte lucruri în funcție de meci. Nu pot să zic că mi-a displăcut cuplul Giafer – Grigore, dar am căutat să avem mai multă forță fizică în centrul terenului astăzi. 

ADVERTISEMENT

Patriche are multă experiență. Când am apelat la el a fost la cel mai bun nivel. În Liga 2 a fost printre cei mai buni. Știe clar principiile de joc, este și un lider. Aveam nevoie de o voce, de mai multă agresivitate”.

Cum arată Dinamo pentru meciul cu FC Botoșani:

  • Dinamo: Golubovic – G. Moura, Patriche, Homawoo, Amzăr – Cr. Costin, Larrucea, N. Roșu – D. Politic, Abdallah, A. Bani. Rezerve: Dujmovic – Bena, C. Ilic, Gregorio, Țîră, D. Iglesias, V. Borcea, Giafer, R. Grigore. Antrenor: Ovidiu Burcă
ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă a explicat startul slab de sezon al lui Dinamo

Ovidiu Burcă a vorbit despre situația de la Dinamo și despre startul slab de sezon al „câinilor” găsind circumstanțe atenuante pentru eșecurile suferite în primele etape din campionat:

Ne va aștepta un meci mai dificil decât pare la prima vedere pentru că întâlnim o echipă cu jucători de calitate, un antrenor care s-a întors după mult timp într-un mediu pe care-l controlează foarte bine și unde a avut succes.

ADVERTISEMENT

Este un antrenor, și aici mă refer la Croitoru, care atunci când a fost la Botoșani și a avut susținerea clubului a făcut lucruri foarte frumoase”.

„Pe de altă parte, încearcă să formeze și el, la fel ca și noi, o echipă competitivă. Nu este ușor, a adus mulți jucători noi, dar cu foarte mare calitate.

Prin prisma asta ne așteaptă un meci dificil pentru că și ei sunt în criză de puncte. Nu sunt într-un moment foarte bun. Asta face ca lucrurile să devină mai complicate”, a mai spus Ovidiu Burcă.


  • 2,14 este cota oferită de WIN2 pentru pronosticul „1 solist” la meciul FC Voluntari – Dinamo

ADVERTISEMENT