Life

Decizia luată de Alin Chirilă după Survivor România. Tocmai a anunțat: „E bine să ai o pauză”

Alin Chirilă a luat o decizie importantă după Survivor România 2023! Sportivul a postat un anunț important pe pagina sa de Instagram!
23.04.2023 | 12:19
Decizia luata de Alin Chirila dupa Survivor Romania Tocmai a anuntat E bine sa ai o pauza
Alin Chirilă, fost concurent la Survivor România. Foto: Instagram/ PRO TV
ADVERTISEMENT

Alin Chirilă a avut o serie de lucruri de învățat din experiența trăită la Survivor România. Sportivul a luat o decizie importantă în urma participării în show-ul de la PRO TV, pe care a ținut să o comunice fanilor, pe Instagram.

Alin Chirilă, decizie importantă după Survivor România: „Viața, familia au devenit mult mai importante”

În postarea pe care a făcut-o astăzi, 23 aprilie, însoțită de un videoclip în care sportivul și-a reluat antrenamentele, acesta a zis că Survivor România a fost o aventură binemeritată. A avut nevoie de o pauză de la toate comoditățile cu care era obișnuit, iar asta l-a resetat din temelie.

ADVERTISEMENT

„Viața merge mai departe. Survivor este o etapă . În mod sigur m-a întărit și mi-a oferit niște lecții.Este bine să ai o pauză în care ești tu cu tine. Fără tehnologie, fără rutină. Înveți să prețuiești multe lucruri care erau insesizabile.

Viața,  familia, cariera mea au devenit mult mai importante. Dar în alt mod. O să aloc alt timp. Am învățat în Survivor să ard pentru lucrurile cu adevărat importante. Familia! Acolo este puterea mea. Alături de ei o să fiu întotdeauna învingător!”, este mesajul scris de Alin Chirilă de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

Sportivul, așteptat să dea explicații despre ce s-a petrecut în Dominicană

Postarea făcută de concurentul pe care mulți îl vedeau marele câștigător al acestui sezon a fost imediat comentată de cei care îl urmăresc pe rețeaua de socializare.

Printre cei care au apreciat textul său se numără și Ionuț Popa, finalist în sezonul anterior al show-ului de la PRO TV. Mulți dintre fani au fost curioși să afle când va apărea în vreo emisiune de la PRO TV pentru a vorbi despre ce s-a întâmplat cu adevărat în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

„Când mergi la Măruță?”, s-a interesat cineva. „Bravo, Alin!; Ai revenit, campionule!”, sunt alte mesaje pe care admiratorii au ținut să i le scrie.

Alin Chirilă a fost eliminat în episodul Survivor România difuzat miercuri, pe data de 19 aprilie 2023.

ADVERTISEMENT