Life

Decizia radicală luată de Sebi Chitoșcă după ce a fost ignorat de PRO TV pentru Survivor All Stars

Sebi Chitoșcă nu este, încă, în cărți pentru noul sezon Survivor All Stars de la PRO TV. Ce decizie a luat fostul fotbalist?
26.10.2023 | 12:02
Decizia radicala luata de Sebi Chitosca dupa ce a fost ignorat de PRO TV pentru Survivor All Stars
Sebi Chitoșcă a luat o decizie importantă după ce a fost ignorat de PRO TV. Foto: PRO TV/ Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Sebi Chitoșcă a luat o decizie importantă legată de expunerea sa în mediul virtual. Contactat de FANATIK, fostul fotbalist și concurent la Survivor România a lămurit ceva ce au observat toți fanii săi, faptul că a șters pozele pe care le avea cu iubita sa, Ana Maria.

Sebi Chitoșcă a șters pozele de pe Instagram cu iubita sa. Fostul concurent de la Survivor n-a fost sunat de PRO TV pentru All Stars

Sebastian are un motiv întemeiat pentru care a procedat în acest fel. A decis să nu își mai expună viața privată în mediul online și spune că rețelele de socializare sunt pline de falsitate. Sebi Chitoșcă vrea să trăiască în realitate, nu în virtual.

ADVERTISEMENT

Întrebat direct de FANATIK dacă s-a despărțit de iubita lui, dat fiind că au dispărut pozele cu ei, Sebi Chitoșcă a spus că oricare ar fi adevărul nu consideră că mai e relevant ce face în viața sa personală. Fotbalistul ne-a ținut puțin pe jar ca, într-un final, să spună adevărul, după ce s-a consultat cu iubita aflată în mașină cu el.

Așadar, cei care și-au pus vreo secundă întrebarea despre relația lui Chitoșcă pot sta liniștiți: sportivul nu s-a separat de femeia care i-a cucerit inima. Dar nici nu mai vrea să se expună…

ADVERTISEMENT

Chitoșcă lămurește situația din viața sa personală: „Ușor, ușor, vreau să dispar din online-ul ăsta”

„Dacă spun că m-am despărțit, dacă spun că nu m-am despărțit, oricum nu interesează pe nimeni. Am șters pozele de pe Instagram… Ia, stai așa, iubita mea! Ce să spun? Ne-am despărțit sau nu? (n. red.: o întreabă pe partenera sa) Nu m-am despărțit de nimeni. Sunt cu ea în mașină.

Nu mai vreau să îmi expun viața personală în lumea asta virtuală. Ușor, ușor vreau să dispar din online-ul ăsta care are numai bine. Numai bine vezi în online-ul ăsta. Lumea toată e fericită și lumea mea nu-i chiar așa. În lumea mea treburile se învârt altfel, cu greutăți, cu bine, cu rău, cu fericire, cu bucurie”, a declarat Sebi Chitoșcă în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Sebi ne-a mai spus că el are cu totul alte principii de viață, diferite de cele care sunt promovate în spațiul virtual. Fostul concurent de la Survivor ne-a zis că vrea ca de acum înainte nimeni din familia sa să nu mai fie expus. Sportivul a spus că s-a lovit de multe răutăți pe rețelele de socializare. S-a săturat să își mai consume nervii cu oamenii care nu încap de el. Așa că… de acum va fi ceva mai rezervat.

Sebi Chitoșcă: „Vreau ca familia mea să nu facă parte din viața asta publică a mea”

„Viața din online nu e benefică. Principiile mele sunt diferite. Sunt niște principii reale. Eu sunt un om real. Vreau să fiu mai rezervat cu tot ce înseamnă viața personală. Vreau ca familia mea să nu facă parte din viața asta publică a mea, pentru că sunt oameni răi. A fost și o dorință a iubitei mele. 

ADVERTISEMENT

Oamenii sunt răi, s-a legat lumea de mine… Și tu știi că nu sunt cel mai iubit om din România. Probabil sunt și fete invidioase… Sunt multe care vorbesc prost. A fost o dorință comună.

E mai bine să nu ne expunem familia în online. Eu Instagram-ul îl am doar pentru că sunt persoană publică și să mai știe lumea de mine. Nu fac ceva neapărat pe el”, a declarat Sebi Chitoșcă, pentru FANATIK.

Fostul fotbalist, niciun telefon de la producătorii Survivor: „Le doresc succes tuturor”

În mod inevitabil, am vrut să știm de la fotbalist dacă va fi și el prezent la Survivor All Stars, după ce s-a aflat că prietenul său, Zannidache, se va întoarce în Republica Dominicană.

Se pare că până la această oră, Sebi Chitoșcă a fost ignorat complet de producția de la PRO TV, însă nu este târziu! N-ar fi exclus ca acesta să fie contactat, în săptămânile sau lunile următoare, pentru a reintra pe traseele de la Survivor.

„Nu știu nimic. Le doresc succes tuturor celor care o să facă parte din acest proiect, iar numărul meu de telefon se poate afla ușor cum îl ai și tu”, ne-a spus Sebi Chitoșcă.

 

ADVERTISEMENT