Life

Decizia Netflix care i-a scos din minţi pe abonaţi: “E timpul să renunţăm la el”

Reprezentanții Netflix au luat o hotărâre care i-a supărat pe abonați. Mulți vor să renunțe acum la a viziona filme pe platformă.
17.10.2022 | 11:10
Decizia Netflix care ia scos din minti pe abonati E timpul sa renuntam la el
Cum și-a supărat Netflix abonații. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Reprezentanții Netflix au anunțat noi schimbări pentru plaforma online, care deși au costuri reduse, i-au supărat pe abonați.

Netflix și-a supărat abonații. Ce modificare au făcut reprezentanții platformei

Totul a pornit după ce Netflix a transmis că de pe 3 noiembrie se va putea utiliza un abonament cu un preț mai redus, de 4, 99 lire sterline pe lună, dar cu reclame între filme și emisiuni TV.

ADVERTISEMENT

”Basic with Adverts” este noul abonament Netflix, unde publicitatea va dura 30 de secunde, mai exact, pe oră se vor difuza între patru și cinci minute de reclamă.

”E timpul să renunți la Netflix! Imaginează-ți un anunț care apare în mijlocul unui film! Ce prostie!/ ”De parcă nu ați câștiga suficienți bani!!!!”/ ”Vă veți mai bucura de Netflix acum? Grozav! Nimic nu va mai fi nou la Netflix”, sunt o parte dintre reacțiile britanicilor, de pe Twitter, față de noua modificare a Netflix, relatează Daily Mail.

ADVERTISEMENT

De ce au introdus reprezentanții Netflix un abonament mai ieftin și cu reclame

Oamenii din spatele platformei au venit cu explicații. Ei au motivat că decizia are legătură cu situația economică, de la nivel mondial.

Concret, din cauză mulți oameni au început să aibă probleme cu banii, s-a observat o scădere a numărului de abonați. Pentru a-i mai încuraja să rămână pe Netflix, s-a oferit o variantă mai ieftină, a explicat John Philips, director general al companiei de software Zuora.

ADVERTISEMENT

”Netflix nu și-a dorit niciodată reclame, deoarece acestea contravin modelului său de afaceri inițial de a percepe o taxă lunară.

(….) După ce a pierdut 200.000 de abonați între ianuarie și martie a acestui an, compania a fost nevoită să-și modifice modelul de afaceri.

ADVERTISEMENT

Trăim vremuri dificile din punct de vedere economic. Oamenii au nevoi, iar serviciile de abonament care nu oferă valoare riscă să fie anulate.

Prin producerea acestor noi schimbări, Netflix oferă clienților mai multe opțiuni și îi încurajează să rămână”, a justificat John Philips.

Românii nu vor avea parte, momentan, de noul abonament Netflix. În ce țări va fi disponibil

Din data de 3 noiembrie, noul abonament mai ieftin va fi disponibil în țări precum: Marea Britanie, SUA, Australia, Japonia, Italia, Coreea de Sud, Mexic, Spania, Canada, Brazilia, Germania și Franța.

ADVERTISEMENT