Life

Decizia pe care a luat-o Dana Roba. Se întâmplă la două luni după ce a fost la un pas de moarte

Decizia pe care a luat-o Dana Roba acum, la două luni după ce era să moară în mâinile fostului său soț, Daniel Balaciu.
14.08.2023 | 20:00
Decizia pe care a luato Dana Roba Se intampla la doua luni dupa ce a fost la un pas de moarte
Decizia pe care a luat-o Dana Roba la două luni după ce era să moară. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Decizia pe care a luat-o Dana Roba. Ce a hotărât aceasta să facă la două luni după ce a fost la un pas de moarte.

Decizia pe care a luat-o Dana Roba la două luni după ce era să moară

Dana Roba a luat o decizie importantă pentru viața și religia ei. Aceasta a început să poarte din nou baticul pe cap, așa cum o făcea înainte de tragica noapte în care era să fie omorâtă de propriul soț.

ADVERTISEMENT

Celebrul make-up artist s-a declarat fericită că poarte să ia din nou baticul pe cap, după ce rănile i s-au mai vindecat. Înainte nu putea să-l poarte din cauza durerilor și a cicatricilor care încă o dureau.

Vedeta a postat momentul fericit pentru ea pe rețelele de socializare, unde a arătat și că este cu fetițele ei la plimbare și că viața ei începe să o ia pe un făgaș normal.

ADVERTISEMENT

Dana Roba nu spune „nu” posibilității de a se mărita iar

Dana Roba a fost zărită la mall cu un bărbat. Mulți au crezut că este vorba despre cel care este acum noul său iubit. Nu este așa, a ținut să clarifice Dana Roba.

Doar că ea nu spune nici că nu ar vrea să își mai refacă viața după episodul traumatizant pe care l-a trăit. Ba chiar spune că Beni, prietenul ei, i-ar putea fi și soț dacă așa va vrea Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

„Chiar dacă oamenii m-au văzut în mall cu Beni, asta nu înseamnă că eu o iau înaintea lui Dumnezeu. Dacă Dumnezeu va vrea să mă căsătoresc cu Beni, asta voi face. Dacă Dumnezeu nu va vrea asta, nu voi face”, a declarat Dana Roba pentru Antena Stars.

Între timp, lucrurile au luat-o pe un făgaș normal pentru vedetă. Aceasta și-a reluat programările la machiaj după ce i-au fost date jos bandajele de pe mâini.

ADVERTISEMENT

Make-up artista este fericită că se poate susține singură acum, după o perioadă mai grea în care nu putea munci din cauza rănilor făcute de fostul soț.

ADVERTISEMENT