Life

Liviu Vârciu o dă de gol pe Anda Călin! Cât e de dură femeia care l-a potolit

Liviu Vârciu și-a deschis sufletul pentru FANATIK și a mărturisit care este marele său secret în relația cu Anda Călin.
25.10.2023 | 16:45
Liviu Varciu o da de gol pe Anda Calin Cat e de dura femeia care la potolit
Liviu Vârciu a vorbit despre Anda Călin și proiectele sale de viitor. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Liviu Vârciu a dezvăluit cine e polițistul bun și polițistul rău dintre el și Anda Călin atunci când vine vorba despre creșterea copiilor. Pe lângă Carmina, cântărețul mai are doi copii, pe Liviu Matei și pe Anastasia, rod al iubirii dintre el și parteneră.

Liviu Vârciu e polițistul bun, Anda Călin e mai autoritară cu copiii

Vârciu a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că rolul pe care îl joacă în serialul „Bravo, tată” de la Antena 1 nu diferă prea mult de cum este el în viața reală. La fel ca și în comedia în care joacă alături de Diana Cavaliotti și Răzvan Fodor, Liviu se consideră în primul rând prietenul copiilor, în timp ce Anda Călin este cea care îi educă, în sensul că se impune în fața picilor.

ADVERTISEMENT

Întrebat cine i-a zis ultima oară „Bravo, tată!”, Liviu Vârciu ne-a spus că fiica lui, Anastasia, în vârstă de 6 anișori a fost cea care a ținut să-l felicite pentru că a spus ceva corect în limba engleză, el nefiind vorbitor la nivel avansat.

„Eu alint copiii, Anda îi educă”

„Ultima dată mi-a zis fii-mea, la un moment dat `Bravo, tată!`, era o lecție din asta în engleză, și-mi ieșise mie. Eu nu sunt vorbitor de limba engleză la nivel avansat, sunt undeva la nivel de semi-avansați și cred că fii-mea mi-a zis la un moment dat asta, m-a felicitat că am zis ceva corect.

ADVERTISEMENT

În serial, sunt un tată tinerel și am o fată top-model! Sunt un fel de prieten al copiilor mei. Nu sunt un tată cu toate diplomele de tătic. Sunt mai mult prietenul lor. Mă duc în zona lor de joacă, fac ce le place lor, nu-i prea cert, nu prea îi pun la punct.

Soția din serial, doamna Dana, se ocupă de toate lucrurile astea. În realitate cam tot în zona asta sunt. Eu sunt cel care alint copiii și Anda îi educă. Poți să spui că sunt polițistul bun”, a dezvăluit Liviu Vârciu, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Vârciu ne-a spus și despre proiectele sale de viitor, dincolo de filmările pentru serialul de la Antena 1. Artistul este extrem de mândru de succesul pe care l-a avut filmul „Zăpadă, ceai și dragoste” pe Netflix. Dar crede că pelicula ar fi rupt și în cinematografe dacă nu ar fi fost pandemia de coronavirus.

Vârciu se bate în filme cu Codin Maticiuc: „Vreau să fiu mult mai bun”

Mai mult de atât, Liviu Vârciu promite o continuare a filmului și îl ”amenință” pe Codin Maticiuc, dorind să fie o concurență veritabilă pentru prietenul său.

ADVERTISEMENT

„Pe mine m-a oprit pandemia și mă doare când văd acolo cifrele din box-office. Eu știu că e cel mai vizionat film de pe Netflix. O să fac la anul, în aprilie-mai, filmez partea a doua.

O să-l dau în septembrie 2024 și mă bucur de faptul că Codin Maticiuc a reușit să ridice filmul românesc la un nivel la care încă nu suntem noi pregătiți.

Vreau să fiu și eu acolo în zona lui și să fiu mult mai bun decât Miami Bici 2. Mă ajută foarte mult Codin și eu la fel, cred că îl ajut pe el. Tot ne batem cu ce fac eu nou, ce face el nou.

El a adus un actor de la Hollywood într-un film românesc… (n. red.: Danny Trejo, în Miami Bici 2). Cred că doar publicul câștigă din punctul ăsta de vedere. Încercăm să facem filme foarte bune. Al meu cred că va fi foarte bun”, ne-a spus Liviu Vârciu.

ADVERTISEMENT