Sport

Decizie de neînțeles în FC Voluntari – FC U Craiova! Ce a decis VAR la cartonașul roșu arătat de Feșnic. Video

Horațiu Feșnic a scos cartonașul roșu în FC Voluntari - FC U Craiova! „Centralul” n-a fost contrazis de VAR, deși reluările au arătat că nu se impunea eliminare
23.04.2024 | 17:42
Decizie de neinteles in FC Voluntari  FC U Craiova Ce a decis VAR la cartonasul rosu aratat de Fesnic Video
Decizie de neînțeles în FC Voluntari - FC U Craiova! Ce a decis VAR-ul la cartonașul roșu arătat de Feșnic. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Horațiu Feșnic a luat o decizie curioasă în FC Voluntari – FC U Craiova 1948. „Centralul” din Cluj-Napoca i-a lăsat pe ilfoveni în „10”, iar VAR i-a confirmat decizia. Reluările TV au contrazis însă eliminarea lui Ricardinho.

Eliminare de neînțeles în FC Voluntari – FC U Craiova. Reluările au arătat că nu se impunea cartonașul roșu

Horațiu Feșnic l-a dat afară pe Ricardinho în minutul 24 al partidei de pe stadionul „Anghel Iordănescu”. Fundașul dreapta portughez a pierdut o minge în partea dreaptă. Balonul a ajuns la Bauza care s-a dus glonț spre poarta lui Jesus Fernandez.

ADVERTISEMENT

Ricardinho l-a prins din spate pe argentinian și l-a faultat în mod evident înainte să intre în suprafața de pedeapsă. Feșnic a scos direct cartonașul roșu și l-a trimis mai devreme la cabine pe lusitan.

Reluările TV au arătat însă că Feșnic s-a pripit. Bauza, fotbalist criticat de Gigi Becali, era într-o poziție laterală, nu ar fi scăpat perpendicular spre poarta lui Fernandez, și ar fi fost interceptat în timp util de fundașul central Matricardi. – vezi VIDEO

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, decizia din teren a fost menținută și din camera VAR, acolo unde faza a fost verificată de către Iulian Dima și Vladimir Urzică. Din brigadă, la partida de la Voluntari au mai făcut parte asistenții Ferencz Tunogyi și Doru Lucaciu. Cristian Moldoveanu a fost al patrulea oficial.

Lupta la retrogradare e în flăcări

Meciul dintre FC Voluntari și FC U Craiova este extrem de important în ceea ce privește lupta de la retrogradare. Înaintea rundei, echipa lui Florin Pîrvu era pe locul 12, cu 11 puncte, la fel ca Poli Iași, prima ocupantă a locului de baraj.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, la olteni, situația este și mai critică în play-out. FC U Craiova a început runda din postura de „lanternă roșie”, cu doar 18 puncte.

Tot astăzi se joacă un alt meci important în lupta la retrogradare. De la ora 19:30 este programată confruntarea dintre FC Botoșani și Dinamo. Moldovenii sunt penultimii în SuperLiga, cu 18 puncte, în timp ce „câinii” sunt pe poziția a 14-a cu 20 de puncte.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre FC Botoșani și Dinamo va fi arbitrat de o brigadă condusă de George Găman. Craioveanul va fi ajutat de asistenții Daniel Mitruți și Marius Badea. Rezervă va fi Vlad Baban, iar în camera VAR se vor afla Andrei Chivulete și Adrian Vornicu.

ADVERTISEMENT