Sport

Juan Bauza, interzis la FCSB?! “L-a distrus Becali”

Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, a vorbit despre șansele ca un fotbalist de la echipa sa să plece la FCSB în viitor.
07.02.2024 | 20:43
Juan Bauza interzis la FCSB La distrus Becali
Juan Bauza, interzis la FCSB?! foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno nu mai este dorit de Gigi Becali, patronul celor de la FCSB. Italianul nu a reușit să se transfere de la echipă în această iarnă, chiar dacă formația roș-albastră a vrut să scape de el.

Adrian Mititelu: ”Nu îi mai dau niciun jucător lui Becali”

Adrian Mititelu este supărat pe situația creată la FCSB și a mărturist că nu va mai vinde jucători la FCSB, atât timp cât nu are nevoie de bani.

ADVERTISEMENT

”Compagno e un fotbalist de mare valoare, foarte serios. El merită să îl ții în echipă. Becali l-a distrus. De asta nu îi mai dau niciun jucător. Omul în viață, când are necazuri, mai trece peste, dar acum nu. Poate îl dădeam pe Compagno direct în afară, dar aveam atunci nevoie de bani urgent.

Îmi pare rău, e un băiat foarte serios. Eu am doi jucători importanți acolo, Jibril și Blănuță, ar însemna să nu mai joace ei dacă vine el. Compagno va ajunge la echipe mult mai mari decât FCSB. Rămâne liber de contract acum, în vară, nu se întoarce la noi, el va merge înainte, nu dă înapoi, a declarat Adrian Mititelu la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Juan Bauza, interzis la FCSB?!

Anunțul lui Mititelu vine în contextul în care Juan Bauza este în vizorul mai multor echipe, printre care și al FCSB-ului. Patronul oltenilor nu mai dorește să trimită jucători la formația bucureșteană, de teamă ca aceștia să nu intre în disgrațiile lui Gigi Becali.

Mititelu a povestit și cum a trăit prestația lui Bauza de la meciul cu Dinamo și cum l-a văzut pe jucătorul argentinian prima dată: ”La meciul cu Dinamo, eram fericit că a marcat Bauza. Nu mai conta, putea să ne și egaleze, a jucat prea bine Bauza.

ADVERTISEMENT

Eram în detenție la Penitenciarul Pelendava când l-am văzut prima dată pe Bauza. Juca echipa noastra contra celor de la FK Csikszereda și am văzut un sud-american pe acolo care a făcut niște faze de ne-a înnebunit. Nu am crezut că există vreo șansă să îl luăm noi”.

Adrian Mititelu: ”E diferență mare între Bauza și Bahassa”

După meciul cu Dinamo, Adrian Mititelu a făcut o comparție între Bahassa și Bauza, cele două vedete ale lui FCU Craiova.

ADVERTISEMENT

”Pentru mine, între ei doi este o difență mare. Bauza e mult mai bun. M-am gândit de multe ori că ui Bauza îi trebuie o echipă mai bună care să se ridice la nivelul lui. 

Pentru mine el înseamnă mult mai mult decât un fotbalist. Reprezintă spiritul actualei echipe. Sunt dezamăgit de acei craioveni care stau acasă și nu vin la stadion. Ratează ocazia să vadă fotbaliști de mare calitate care joacă pentru orașu Craiova. Chiar dacă nu are puncte foarte multe, FCU Craiova are calitate”, a declarat Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT