News

Decizie finală: Jeremy Clarkson, prezentatorul Top Gear, CONCEDIAT de BBC

Jeremy Clarkson va fi demis de BBC, dupa ce o investigatie a televiziunii a stabilit ca prezentatorul Top Gear a atacat intr-adevar un producator al emisiunii TV, anunţă The Daily Telegraph, citat...
25.03.2015 | 10:40
Decizie finala Jeremy Clarkson prezentatorul Top Gear CONCEDIAT de BBC
ADVERTISEMENT

Jeremy Clarkson va fi demis de BBC, dupa ce o investigatie a televiziunii a stabilit ca prezentatorul Top Gear a atacat intr-adevar un producator al emisiunii TV, anunţă The Daily Telegraph, citat de ziare.com. Se asteapta ca Lord Hall, directorul general al BBC, sa anunte aceasta decizie miercuri, dupa ce a analizat rezultatele anchetei interne, arata The Telegraph.

Lui Jeremy Clarkson, care in prezent este suspendat, i se va multumi pentru munca depusa in cadrul emisiunii extrem de populare, insa i se va spune ca un astfel de comportament nu poate fi tolerat.

ADVERTISEMENT

Surse care cunosc detalii din ancheta sustin ca s-a ajuns la concluzia ca prezentatorul l-a abuzat verbal pe producatorul Oisin Tymon timp de 20 de minute, inainte sa inceapa sa il agreseze fizic, atac care a durat 30 de secunde.

Desi toata lumea a sperat pana in ultimul moment ca Jeremy Clarkson va putea fi vazut in continuare la Top Gear, pe Internet a inceput sa circule deja o petitie prin care se cere sprijinirea comediantului britanic Steve Coogan pentru jobul de “inlocuitor” al lui Clarkson.

ADVERTISEMENT

Jeremy Clarkson a reuşit să-şi atragă critici aspre în urma comentariilor rasiste, agresive sau insensibile făcute în spaţiul public şi care au mâniat la culme conducerea BBC. El a primit şi un ultimatum anul trecut, aşa că orice greşeală l-ar putea costa slujba.

Contractul reînnoit în 2014 îi asigura cu Clarkson un salariu de 12 milioane de lire sterline pe an.

ADVERTISEMENT

Emisiunea aducea postului BBC venituri uriaşe.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET