Sport

Decizie surprinzătoare luată de Gheorghe Hagi la Farul Constanța! Jucătorii vor avea parte de educație financiară

Gheorghe Hagi, patronul celor de la Farul Constanța, duce proiectul său la un alt nivel și le-a adus jucătorilor profesori de educație financiară și antreprenorială.
02.08.2022 | 11:31
Decizie surprinzatoare luata de Gheorghe Hagi la Farul Constanta Jucatorii vor avea parte de educatie financiara
Gheorghe Hagi duce proiectul de la Farul Constanța la un nou nivel. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi  a luat decizia să aducă la Farul Constanța profesori de educație financiară pentru jucători.

Denis Alibec, Gabi Torje și Romario Benzar au asistat la cursuri de educație financiară

Gică Hagi a vorbit întotdeauna despre nevoia de educație, iar patronul celor de la Farul Constanța a adus la Constanța o firmă care îi va învăța pe jucători să nu facă aceleași greșeli pe care le-au făcut alți mari fotbaliști.

ADVERTISEMENT

Foarte mulți fotbaliști au probleme în a-și gestiona banii în timpul carierei, pentru a evita cazul lui Bănel Nicoliță sau al altor jucători care și-au pierdut întreaga avere.

Jucătorii vor învăța de la experții „Profit Point”, o companie creatoare a unui ecosistem al educației financiare și investiționale și antreprenoriale.

ADVERTISEMENT

Printre jucătorii prezenți s-au numărat Denis Alibec, Romario Benzar, Tudor Băluță, dar și Gabi Torje, despre care FANATIK a scris în exclusivitate că are probleme serioase în afaceri.

Alexandru Chirilă, CEO-ul Profit Point, a vorbit despre colaborarea cu Farul Constanța: „Educația financiară este o știință”

Directorul companiei Profit Point a explicat de ce educația financiară trebuie să fie importantă și pentru fotbaliști: „Este important pentru toată lumea să știe că educația financiară și gestionarea banilor este o știință. Fiecare om trebuie să aibă focusul pentru ca veniturile din fiecare lună să fie direcționate către investiții care să genereze bani”.

ADVERTISEMENT

Directorul de marketing al celor de la Farul Constanța a explicat de ce „marinarii” au perfectat acest parteneriat: „Ne bucurăm să avem alături de noi un astfel de partener, unul din liderii pe piața educației financiare din România, alături de care suntem convinși că vom putea oferi tuturor sportivilor noștri soluții viabile pentru un viitor financiar mai sigur”.

Academia de Fotbal a lui Gică Hagi, mai mult decât un proiect sportiv

Proiectul lui Gică Hagi este gândit pe termen mediu și lung, iar acesta ar putea de mare ajutor mai ales pentru tinerii fotbaliști de la academie.

ADVERTISEMENT

Academia de Fotbal a lui Gheorghe Hagi este mai mult decât o școală de fotbal, ci un proiect social și de educație. Școala este foarte importantă, iar la Ovidiu puștii au parte de cea mai bună educație, ba chiar primesc burse pentru a putea continua studiile.

ADVERTISEMENT