Fotbal intern

Scandal INCREDIBIL la mormîntul tatălui lui Gică

UPDATE 14:37 Situaţie incredibilă la înmormîntarea tatălui lui Gică Popescu. Adrian Mititelu a trimis din partea conducerii FCU Craiova o coroană de flori. Popescu a mulţumit pentru gestul lui...
15.05.2014 | 15:11
Scandal INCREDIBIL la mormintul tatalui lui Gica
ADVERTISEMENT

UPDATE 14:37 Situaţie incredibilă la înmormîntarea tatălui lui Gică Popescu. Adrian Mititelu a trimis din partea conducerii FCU Craiova o coroană de flori. Popescu a mulţumit pentru gestul lui Mititelu, însă toţi cei prezenţi au rămas suprinşi de un alt gest al Baciului. Şi oficialii CSU au trimis şi ei o coroană, pe care însă Gică Popescu a refuzat-o! “Este normal ca Gică Popescu să primească coroana clubului pe care majoritatea suporterilor craioveni îl recunosc. El e conştient că a jucat la FCU nu la CSU”,  a declarat Mititelu.  Gicaaaaa

UPDATE 14:37 / Sfîşiat de durere, fostul mare internaţional şi-a condus tatăl pe ultimul drum. Gică Popescu nu a scos nici un cuvînt pe durata ceremoniei funerare.

ADVERTISEMENT

UPDATE 14:30 / Şi familia Reghecampf a depus o coroană de flori la mormîntul tatălui lui Gică Popescu!

coroana

UPDATE 08:07 / Gică Popescu a fost eliberat în această dimineaţă de la Penitenciarul Rahova pentru a merge la înmormîntarea tatălui său. Fostul internaţional a fost aşteptat în faţa închisorii de o maşină a familiei, în care s-a urcat fără să ofere declaraţii presei. “Baciul” a ajuns deja la Calafat, acolo unde va avea loc înmormîntarea părintelui său. La Calafat se află şi Gică Hagi, care a făcut un apel la jurnalişti să-l lase în pace pe cumnatul său şi să nu-l asalteze cu întrebări. Mai mult, soţia lui Popescu, Luminiţa, a emis un comunicat în urmă cu două zile prin care îi ruga pe reprezentanţii mass-media să-i lase soţul în pace şi să respecte durerea prin care trece familia.

ADVERTISEMENT

Vestea morţii tatălui său l-a dat peste cap pe Gică Popescu, aflat după gratii în Penitenciarul Rahova. Cea pe umerii căreia a picat să îl anunţe teribila dispariţie a fost soţia fostului căpitan. De atunci, “Baciul” plînge încontinuu şi se învinovăţeşte pentru pierderea unuia dintre cei mai iubiţi oameni din viaţa lui.

“Eu l-am omorît!”, a urlat Gică Popescu cînd Luminiţa, soţia fostului fotbalist, l-a vizitat să-i dea vestea îngrozitoare că tata nu mai este. Imaginea tulburătoare i-a mişcat şi pe gardienii prezenţi în sala de vorbitor de la Penitenciarul Rahova. Durerea este cu atît mai mare pentru că vine după ce, luni, mama fotbalistului şi cei doi copii ai lui Gică Popescu l-au vizitat şi ei la puşcărie. “Erau toţi fericiţi şi încrezători că totul o să fie bine şi poate, în curînd, va ieşi din închisoare. Mama lui a venit la spital, la Bucureşti, la control şi a vrut să-l vadă şi pe el. Trebuia să vină şi tatăl lui, dar a zis că rămîne acasă pentru că nu poate să-l vadă aşa, după gratii”, a spus o cunoştinţă a familiei Popescu pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Bătrânul, măcinat de suferinţă, nu a mai rezistat. Noaptea a început să se simtă rău. A chemat un bărbat care îi mai ajuta prin curte şi i-a spus să stea pe lîngă el. Parcă şi-a presimţit moartea! Şi-a anunţat şi fiica, iar cînd Constantin Popescu a închis ochii pentru ultima dată, familia acestuia a crezut că înnebuneşte de durere, mai ales că nimeni dintre cei dragi nu era lîngă el. În jurul orei 03.00, tatăl lui Gică Popescu a murit. Ieri dimineaţă, sarcina cea mai grea i-a revenit Luminiţei, soţiei fostului căpitan al Barcelonei. A mers din nou la penitenciar şi, cu ochii în lacrimi, separaţi de geamul de la vorbitor, i-a dat vestea care avea să-l şocheze. “A început să plîngă şi să urle. Se simte vinovat. Crede că din cauza lui, că este la puşcărie, inima tatălui lui a cedat”, a mai spus un prieten al fostului fotbalist. Constantin Popescu va fi înmormântat joi, în Calafat, oraşul în care s-a născut Gică Popescu.

609982-costica-popescu-660x400

P: 500 RON BONUS in Cazinoul Unibet. Înregistreaza-te acum!