News

Declarația neașteptată a fratelui lui Emi Pian în fața anchetatorilor. Nimeni nu se aștepta la asta după ce liderul Duduienilor a fost ucis cu sânge rece

07.08.2020 | 12:53
Declaratia neasteptata a fratelui lui Emi Pian in fata anchetatorilor Nimeni nu se astepta la asta dupa ce liderul Duduienilor a fost ucis cu sange rece
Fratele lui Emi Pian i-a pus pe gânduri pe anchetatori. Sursa foto: cancan.ro
ADVERTISEMENT

Ancheta demarată după moartea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul  Duduienilor, clanul care „face legea” în sectorul 5 al Capitalei, se complică pe zi ce trece și le dă mari bătăi de cap oamenilor legii.

Deși sperau ca declarația fratelui interlopului executat în stil mafiot în plină stradă să facă lumină în acest caz, mai ales că bărbatul ar fi luat parte în mod activ la incidentele violente de marți dimineață, în realitate ea nu face altceva decât să ridice și mai multe semne de întrebare.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, totul ar fi pornit de la un conflict izbucnit în timpul unui joc de barbut între Emi Pian și Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu. După un scurt schimb de replici, spiritele s-ar fi încins, iar tânărul interlop l-ar fi înjunghiat în gambă pe Pian, provocându-i leziuni care aveau să-i fie fatale.

Fratele lui Emi Pian încearcă să ascundă adevărul. Declarația cu care i-a lăsat fără cuvinte pe anchetatori

Imediat, liderul Duduienilor i-a cerut fratelui său să intervină și să-l ucidă pe agresor. Tânărul ar fi apucat apoi un topor și l-ar fi lovit de mai multe ori, dar fără să reușească să-i curme viața. Deși nu a fost încă pus sub acuzare, Grațian a luat parte la audieri preliminare și le-a prezentat polițiștilor propria-i versiune cu privire la incident.

ADVERTISEMENT

Cât despre ucigașul lui Emi, nici acesta nu pare dispus să ofere prea multe detalii. Chiar dacă a recunoscut că a fost înjunghiat,  a construit o poveste din care se înțelege că, de fapt, s-ar fi aflat în legitimă apărare.

Clanul Rinu, „amendat” cu un milion de euro pentru moartea lui Emi Pian

Ulterior s-a stabilit, potrivit unor surse citate de gândul.ro că fratele lui Emi Pian a fost cel care l-a rănit pe ucigaș. Interogat de oamenii legii, Grațian a evitat, la rândul său, să ofere informații concrete.Acesta susține că a observat în timpul conflictului,că agresorul fratelui său a fost bătut de mai multe persoane, pe care, însă, nu le-ar cunoaște.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse apropiate Duduienilor, după înmormântarea care va avea loc duminică, va fi organizat un stabor în urma căruia se vor stabili o serie de compensații financiare pentru urmașii lui Emi Pian.

Totodată, sursa citată precizează că staborul va fi judecat de Viorel Gongoi, zis Rândunică, fiul celebrei vrăjitoare Mama Omida și Petre Ilie, alias Petre Geamănu.

ADVERTISEMENT

Aceștia ar urma să pună în sarcina clanului Rinu toate cheltuielile legate de înmormântare și să-i oblige la plata unei compensații financiare pentru urmașii lui Emi Pian, sumă ce ar putea ajunge la un milion de euro.

ADVERTISEMENT