Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Declarație dură a unui dinamovist despre „legea Dîncu”: „Credeți că a făcut-o din dragoste pentru fotbal? El e peste tot… Ca Rapidul!” Video exclusiv

Declarație dură venită din partea unui dinamovist cu privire la „legea Dîncu”, care îi permite Clubului Sportiv al Armatei Steaua să promoveze.
18.04.2023 | 18:36
Declaratie dura a unui dinamovist despre legea Dincu Credeti ca a facuto din dragoste pentru fotbal El e peste tot Ca Rapidul Video exclusiv
Declarație dură a lui Victor Becali despre „legea Dîncu”. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Inițiativa plecată de la Vasile Dîncu a împărțit lumea fotbalului din România în două tabere. Fostul ministru al Apărării a depus un proiect de lege prin care cere modificări Legii Sportului, în așa fel încât cluburile de drept public să poată evolua în ligile profesioniste. Concret, CSA Steaua să aibă drept de promovare în SuperLiga.

Declarație dură din partea lui Victor Becali despre „legea Dîncu”: „Credeți că face schimbarea de dragul sportului?”

CSA Steaua ar putea scăpa de interdicția promovării în SuperLiga, dacă modificările propuse de Vasile Dîncu vor fi aprobate cu cel puțin o săptămână înaintea startului sezonului viitor. Totuși, Constantin Bogdan Matei, un deputat PSD, a precizat că traseul legislativ s-ar putea întinde pe o perioadă de un an de zile, astfel, „militarii” s-ar putea afla din nou în postura de a nu putea promova.

ADVERTISEMENT

Victor Becali, cunoscut ca fiind suporter al lui Dinamo, a pus la zid inițiativa fostului ministru al Apărării. Omul de afaceri este convins că Vasile Dîncu a propus legea cu dedicație pentru CSA Steaua. „Domnul Dîncu face așa de dragul sportului sau ce?

VEZI VIDEO MAI JOS

De dragul sportului face schimbarea Legii Sportului sau amendarea unor articole de dragul sportului în general o face sau? Mă îndoiesc. O face pentru Steaua. Nu pentru FCSB. Din punctul meu de vedere, FCSB este Steaua, dar asta e o altă discuție”, a declarat Victor Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Victor Becali, replică pentru fostele glorii care sunt alături de CSA: „Fac asta pentru că îl dușmănesc pe Gigi Becali”

Victor Becali este convins că majoritatea foștilor mari fotbaliști ai Stelei au ales să fie de partea CSA pentru că îl dușmănesc pe Gigi Becali. Impresarul în vârstă de 61 de ani l-a dat exemplu pe Adi Popa care a evoluat la FCSB, iar în prezent îmbracă tricoul Clubului Sportiv al Armatei Steaua.

„Eu vă întreb dacă o veni vreun investitor pe acolo și peste câțiva ani de zile se mai trezește un Talpan, ce face? Ce face investitorul? Ajunge în situația lui Gigi Becali? Păi și atunci ce facem? Ne trezim iar cu procese, ne mai judecăm, ne mai dregem. 

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere este o lege cu dedicație. Mulți dintre cei care au fost jucători și sunt foste glorii ei fac asta pentru că îl dușmănesc pe Gigi Becali. Alții au și antrenat echipa asta. Au și jucat. Nu numai Marius Lăcătuș.

Adi Popa ce-a făcut, unde a jucat? Adi Popa nu a jucat la Gigi Becali? Sunt mulți. Nu mi se pare corect. Domnul Dîncu este peste tot. Ca Rapidul este peste tot acasă”, a mai spus Victor Becali.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir l-a numit „diabolic” pe Vasile Dîncu: „M-am înjurat 10 ani cu el”

Inițiativa legislativă a lui Vasile Dîncu a venit cu o săptămână înaintea meciului de foc CSA Steaua – Dinamo. Dumitru Dragomir este convins că demersul fostului ministru al Apărării a creat emulație în rândul galeriilor, iar conflictul a devenit mai aprins ca niciodată.

“Dîncu a fost diabolic. Eu m-am înjurat 10 ani cu el. Pe plan local, dacă pot să adoarmă FIFA şi UEFA este o formă legală. Dacă amendează legea 69, din punct de vedere legal în România… dar nu te lasă FIFA şi UEFA pentru că e club departamental.

Dîncu a umplut stadionul (n.r. pentru meciul CSA Steaua – Dinamo). A făcut un lucru extraordinar. S-au vândut deja 20.000 de bilete. Nu cred că va avea finalitate. În primul rând, sunt oameni din Parlament care ştiu statutele UEFA şi FIFA. Sau se documentează dacă nu ştiu. Ai consilieri care se zbat să înţeleagă. Dar, e băiat deştept Dîncu.

Chiar dacă a făcut-o doar de imagine. Se simte şi la Dinamo spiritul de echipă mare. Ei sunt pe val şi dacă vor câştiga cu Steaua, promovează fără baraj. Eu zic că merg 10.000 de dinamovişti şi 20.000 de stelişti. Dar legea nu cred că trece. Şi ăştia de la FIFA şi UEFA sunt oameni. S-ar putea să închidă ochii sau să nu îi intereseze România”, a spus Dumitru Dragomir, la PROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Nu uitați că Fanatik SuperLiga, emisiunea exclusivităților din sport, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma ca prezentatori. Este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT