Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Declarație tare făcută de Răzvan Lucescu în prag de Sărbători. „Da, aș putea antrena FCSB!”

Răzvan Lucescu a dat o declarație tare chiar înainte de Sărbători. Actualmente la PAOK, antrenorul român nu exclude varianta de a antrena FCSB.
22.12.2023 | 14:08
Declaratie tare facuta de Razvan Lucescu in prag de Sarbatori Da as putea antrena FCSB
Răzvan Lucescu nu exclude varianta de a o antrena pe FCSB în viitor. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu este pe val în Grecia. În ultima etapă, PAOK, formația pe care o antrenează, a câștigat categoric, scor 6-0, și a încheiat anul pe primul loc. Lucescu Jr. nu a spus nu unei posibilități de a antrena în viitor la FCSB, liderul din SuperLiga.

Răzvan Lucescu va reveni în România: „Dacă nu sunt cu rucsacul prin lume”

PAOK a ajuns la 9 victorii consecutive în toate competițiile cu Răzvan Lucescu pe bancă. În viitor, antrenorul în vârstă de 54 de ani va reveni pe banca unei formații din România, fiind dispus să negocieze cu orice club din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt un antrenor român, aparțin României. Nu discutăm de niciun club sau putem discuta de absolut toate cluburile din România ca să-ți răspund la întrebarea pe care mi-ai adresat-o (n.r. ai antrena FCSB?)

În al doilea rând, da, aș putea să mă întorc și în România. Nu este momentul acum pentru că sunt pe un drum ascendent, am succes, stau foarte bine unde stau. Am posibilitatea să lucrez afară și asta mă ajută să cresc și ca om, și din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Sunt experiențe interesante. Nu este deloc simplu să fii în străinătate. La un moment dat, sigur că mă voi întoarce dacă nu sunt cu rucsacul prin lume”, a declarat Răzvan Lucescu, la emisiunea lui Gabi Safta pe canalul de Youtube Templul Sportului.

Declarație tare făcută de Răzvan Lucescu în prag de Sărbători. „Da, aș putea antrena FCSB!”

Întrebat cu subiect și predicat dacă ar putea să antreneze la FCSB, Răzvan Lucescu nu s-a ferit să dea un răspuns. Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA că a învățat să se bucure la goluri de la antrenorul lui PAOK.

ADVERTISEMENT

„(n.r. ai antrena FCSB?) Da, sunt un antrenor român, aparțin României. Nu am nimic cu absolut nimeni, iar ceea ce a fost în tinerețe au fost teribilisme. Eu sunt un antrenor profesionist și oriunde m-aș duce o să dau absolut totul. 

PAOK este sufletul meu și va rămâne pentru că este o experiență incredibilă pe care o trăiesc aici. Nu am trăit-o, o trăiesc”, a mai spus Răzvan Lucescu.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu va reveni în România în cursul zilei de sâmbătă, 23 decembrie. Interviul lui Gabi Safta cu Răzvan Lucescu va putea fi urmărit la Radio Gold, de la ora 19:00.

„Mircea Lucescu ar fi scris: ‘Eu niciodată la Rapid’”

„Probabil că dacă ar fi fost Facebook în 1970, Mircea Lucescu ar fi scris: ‘Eu niciodată la Rapid’. În perioada respectivă, echipa națională, calificată la Guadalajara, era formată de la Rapid, de la Dinamo.

Echipele care dominau fotbalul nostru în anii ’70 erau Rapid și Dinamo. Nimeni nu își imagina că Mircea Lucescu va ajunge într-o zi să aibă suflet de rapidist. Uite că s-a întâmplat, iar spre apusul carierei este chiar dorit din nou să vină în Giulești”, a concluzionat Andrei Vochin.

FANATIK SUPERLIGA rulează LIVE și EXCLUSIV în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct pe FANATIK.RO. În premieră emisiunea va putea fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Declarație tare făcută de Răzvan Lucescu în prag de Sărbători. „Da, aș putea antrena FCSB!”

ADVERTISEMENT