Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Declarație virală după ce Andrea Compagno de la FCSB a fost convocat la naționala Italiei. „M-am bucurat parcă era fii-miu. Cât contează cele 3 cuvinte pe care le-a spus Mancini!” Video exclusiv

Convocarea lui Andrea Compagno pe lista preliminară a Italiei l-a făcut să urle de bucurie pe Adrian Mititelu. Vârful lui FCSB e ca un fiu pentru patronul lui FC U Craiova 1948.
09.03.2023 | 14:35
Declaratie virala dupa ce Andrea Compagno de la FCSB a fost convocat la nationala Italiei Mam bucurat parca era fiimiu Cat conteaza cele 3 cuvinte pe care lea spus Mancini Video exclusiv
Declarație virală după ce Andrea Compagno de la FCSB a fost convocat la naționala Italiei. „M-am bucurat parcă era fii-miu. Cât contează cele 3 cuvinte pe care le-a spus Mancini!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu e în culmea fericirii după ce Roberto Mancini l-a convocat pe Andrea Compagno pe lista lărgită a naționalei Italiei pentru debutul preliminariilor lui Euro 2024. Patronul FC U Craiova 1948 a dezvăluit cum a primit vestea despre fostul său atacant la cea mai nouă ediție de FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Mititelu, în culmea fericirii după ce Andrea Compagno a fost convocat de Roberto Mancini: „Va juca cel puțin un meci în naționala Italiei!”

Andrea Compagno (26 de ani) rămâne un jucător de suflet pentru Adrian Mititelu, chiar dacă vârful joacă acum la FCSB. Vara trecută, italianul a ajuns în curtea roș-albaștrilor după ce Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro în schimbul său.

ADVERTISEMENT

Golgheterul la zi din SuperLiga, 16 reușite, la egalitate cu Marko Dugandzic, a jucat doi ani la FC U Craiova 1948, perioadă în care a marcat 26 de goluri și a oferit cinci assist-uri în 61 de meciuri.

„M-am bucurat ca și cum l-ar fi convocat pe fii-miu ca să facă o comparație ca să înțelegeți o bucurie. Pentru că știu că am câștigat foarte multe pariuri și contradicții cu foarte mulți oameni raportat la acest băiat.

ADVERTISEMENT

Știu că convocarea este una într-o frază preliminară și e foarte probabil să nu fie la final. Dar faptul că a fost luat în considerare și Mancini a spus trei cuvinte despre el, e mare lucru. Alții am văzut că îl bagatelizează și duc în derizoriu.

Dar eu zic că e lucru mare. Poate nu e foarte talentat cum înțelegem noi talentul, dar în schimb are are calități fizice și umane, dar cele mai mari calități sunt de profesionist, care depășesc orice altă chestie.

ADVERTISEMENT

Dar omul ăsta va juca în naționala Italiei. Eu sunt convins că 1, 2, 3, meciuri nu știu. Dar sunt convins că va juca într-o bună zi cel puțin un meci în naționala Italiei”, a declarat Adrian Mititelu la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

Andrea Compagno a ajuns în România în vara lui 2020, atunci când FC U Craiova 1948 l-a achiziționat liber de contract după despărțirea de Tre Fiori, o echipă din San Marino.

ADVERTISEMENT

În prezent, site-ul de specialitte transfermarkt.com îl evaluează pe italian la 1,4 milioane de euro, el continuând și la FCSB forma bună de la Craiova. În 22 partide în care a îmbrăcat tricoul roș-albastru, Andrea Compagno a marcat 12 de goluri.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri.Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT