Life

Declarații exclusive ale protagoniștilor celei mai surprinzătoare despărțiri din showbiz! Sonny Flame: ”Ce să mai spun?”

Sonny Flame și superba lui soție, Lena Preda, par să fie protagoniștii unei despărțiri cât se poate de surprinzătoare, familia lor, una discretă din cale afară, nefiind, până acum, implicată în vreun scandal conjugal public.
16.07.2021 | 13:21
Declaratii exclusive ale protagonistilor celei mai surprinzatoare despartiri din showbiz Sonny Flame Ce sa mai spun
Sonny Flame si Lena Preda si-au spus ”Adio”. Ce spun protagonistii Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Căsătoriți de ani buni, Sonny Flame și Lena Preda par să treacă prin momente grele în cuplu, iar zvonurile despre despărțirea lor au și apărut deja în lumea mondenă românească.

S-a despărțit Sonny Flame de soția lui, Lena?

Pe numele său adevărat Răzvan Preda, cântărețul Sonny Flame și Elena Preda, cunoscută sub numele de Lena, păreau să aibă o relație cât se poate de stabilă, de ani buni, cei doi fiind și părinții unei fetițe de șapte ani, Elena Natalia.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, brusc, în urmă cu puțin timp, cei doi au luat o decizie cel puțin bizară: au șters toate fotografiile cu ei împreună de pe conturile de socializare, fotografii care până acum erau cu duiumul.

Contactat de FANATIK, Sonny Flame a fost foarte ambiguu cu privire la statutul relației pe care o mai are cu Lena Preda, soția lui și mama fetiței.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să comentez! Ce să mai zic, nu știu de unde au apărut aceste informații. Am treabă acum, nu pot discuta despre subiect”, a spus, pentru FANATIK, Sonny Flame.

Lena Preda, reacție nervoasă la subiectul despărțirii

Soția lui Sonny Flame a reacționat nervos, la rândul ei, în momentul în care, contactată de FANATIK, a fost întrebată despre ce se petrece între ea și Răzvan.

ADVERTISEMENT

”Nu comentez nimic despre acest subiect. Nu vreau să fiu deranjată de nimeni, nu am ce să spun despre așa ceva”, a spus pentru FANATIK, vizibil deranjată, Lena Preda.

Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a dorit să explice cum de au decis să șteargă toate fotografiile pe care le aveau împreună, din vacanțele de vis pe care le-au petrecut de-a lungul ultimilor ani, atât artistul cât și frumoasa lui soție preferând să închidă telefoanele în momentul în care au fost chestionați pe această temă.

ADVERTISEMENT

Sonny Flame și Lena Preda, relație discretă, presărată de controverse

Relația dintre Sonny Flame și Lena Preda a fost una cât se poate de discretă, în ciuda faptului că amândoi s-au remarcat de ani buni în lumea showbiz-ului românesc.

El, cântăreț cu succes și piese care au reușit să intre în topurile de profil, iar ea, o brunetă care a reușit să impresioneze bărbații cu formele perfecte pe care le-a afișat, de-a lungul timpului, cu generozitate.

Sonny Flame si Lena Preda
Sonny Flame si Lena Preda pareau fericiti impreuna si se pozau tot timpul in vacante Sursa foto: Facebook

De altfel, relația lor a ajuns în atenția presei în momentul în care s-a aflat că bruneta ar fi făcut videochat, iar imagini explicite cu ea, în acțiune, au fost făcute publice. Dar, cu toate acestea, în ciuda controverselor, Sonny Flame i-a luat apărarea, ferm, explicând că, în fapt, știa de multă vreme de ocupațiile soției sale.

„Eu știu ce face. Elena nu se culcă cu bărbați, face asta pentru bani. Nu trebuie să se justifice în fața nimănui, fiecare e liber să facă ce vrea!”, spunea acum câțiva ani, Sonny Flame.

Gelozia, cauza despărțirii?

Lena Preda este considerată una dintre cele mai senzuale soții din lumea muzicii, formele ei perfecte, expuse cu generozitate fiind, fără disucție, admirate și dorite de mulți bărbați.

Mai mult, de-a lungul timpului, conturile ei de socializare au fost ”umplute” de fotografii care mai de care mai incitante, Lena Preda nefiind deloc inhibată în fața camerelor de luat vederi sau a aparatelor foto. Iar cum alături de Sonny Flame a fost într-o mulțime de vacanțe exotice, Lena Preda a avut posibilitatea să își expună formele în cele mai mici costume de baie cu putință.

Și, chiar dacă i-a acceptat activitatea din videochat, Sonny Flame recunoștea că este gelos și că se enervează adeseori când ceilalți bărbați îi aruncă ocheade lungi și o ”dezbracă” din priviri.

„La felul în care arată ea, e cam greu să nu se uite bărbaţii atunci când ieşi cu ea pe stradă şi mă cam enervez de multe ori, trebuie să recunosc. Nici nu ştiu de ce aş fi în stare, dacă s-ar da unul la ea în faţa mea”, spunea, cu ani în urmă, la TV, Sonny Flame.

ADVERTISEMENT