Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Declarații „piperate” ale lui Gigi Becali după FCSB – Universitatea Craiova. Ce spune despre Edjouma, cine iese din primul 11, ce se întâmplă cu Coman și Tavi Popescu. Video exclusiv

Gigi Becali a oferit reacții acide după remiza FCSB - Universitatea Craiova, scor 1-1 în etapa 26. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit ce schimbări au loc în lotul echipei.
21.02.2023 | 13:07
Declaratii piperate ale lui Gigi Becali dupa FCSB  Universitatea Craiova Ce spune despre Edjouma cine iese din primul 11 ce se intampla cu Coman si Tavi Popescu Video exclusiv
Gigi Becali, primele declarații după FCSB - Universitatea Craiova 1-1. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

FCSB a ratat șansa de a obține a treia victorie consecutivă în SuperLiga. Echipa pregătită de Mihai Pintilii a remizat, scor 1-1 cu Universitatea Craiova în ultima etapă din SuperLiga. Gigi Becali a oferit primele declarații după partida de pe Arena Națională.

Gigi Becali îi ia apărarea lui Malcom Edjouma după intrarea din meciul cu FC Voluntari: „Ăla a sărit cu capul și cu pieptul de piciorul lui”

Malcom Edjouma, autorul singurului gol al FCSB-ului în derby-ul cu Universitatea Craiova, a fost „scutit” de un cartonaș roșu în meciul vicecampioanei cu FC Voluntari, scor 2-1 în etapa 25 din SuperLiga. Mijlocașul francez a avut o intrare cu talpa la Igor Armaș, însă Gigi Becali este convins că gestul nu a fost atât de violent.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Când vezi vai, vai, vai, trei zile cu Edjouma. Păi ce a făcut mă Edjouma? A ridicat piciorul în sus așa, ăla a sărit cu capul și cu pieptul de piciorul lui. E adevărat că nu trebuia să-l ridice acolo. Dar nu era de roșu. Păi dacă era de roșu îi dădea roșu, îi dădea VAR-ul roșu.

Bine că se lipește de gol. Nu mă interesează ce face Edjouma. E al nostru, nu este a lui Neagoe sau a lui Rotaru. Ei prima dată să își vadă de echipa lor”, au fost declarațiile lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Ștefan Târnovanu va ieși din poarta FCSB-ului la următoarea gafă: „Ce să cauți acolo?”

Ștefan Târnovanu a ieșit neinspirat la faza care avea să se încheie cu golul Universității Craiova. La un corner, portarul roș-albaștrilor a ieșit eronat din poartă, iar faza s-a transformat în gol. Gigi Becali a precizat că la următoarea greșeală Andrei Vlad va reveni între buturile FCSB-ului. Patronul vicecampioanei l-a criticat și pe Iulian Cristea la faza golului.

VEZI VIDEO MAI JOS

„Dacă mai face una d-asta apără Vlad. Ce să cauți acolo? Dădeau cu capul, erau cinci acolo. Și Cristea, dă bă cu capul! Tot timpul sare la cap cu capul în jos. De-aia nu joacă. Păi sari la cap cu capul în jos? Sari cu capul în sus”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a precizat că Octavian Popescu și Florinel Coman trebuie să joace amândoi în teren la FCSB, însă „șeptarul” vicecampioanei are prioritate. Latifundiarul din Pipera este convins că Florinel Coman și-a regăsit forma de altădată, iar Octavian Popescu este cel care trebuie să își mute poziția din teren.

Gigi Becali a dezvăluit ce se întâmplă cu Octavian Popescu și Florinel Coman la FCSB: „Și-a regăsit forma”

„Tavi și cu Coman nu ai ce să faci. Trebuie să joace amândoi. Le găsim, nu le găsim, trebuie să le găsim. Pe Florinel Coman nu ai cum să-l scoți de la echipă că deja Coman este mai valoros decât era înainte. Deja și-a regăsit forma. Ce? Sunt idiot să-l dau înapoi pe Coman?

ADVERTISEMENT

De-acolo nu mai poate să-l scoată nimeni pe Coman. Cu Coman începe echipa și cu Tavi să vedem, să-i găsim locul. Dar echipa începe cu Florinel Coman”, a mai spus Gigi Becali care așteaptă revenirea pe gazon a lui Ovidiu Popescu.

Patronul vicecampioanei este convins că odată cu revenirea fotbalistului care a fost accidentat, FCSB va reuși să țină de rezultat. „Eu așa sper. Echipa care este acum, dacă vine Ovidiu Popescu ca să pot să țin rezultat pentru că folosindu-l pe Oaidă nu poți. Oaidă face ceva. El nu mai e mijlocaș, el este vârf împins, stă prin față pe acolo. Aleargă de besmetic. Vine Ovidiu Popescu să țin de un rezultat avantajos”, au fost cuvintele lui Gigi Becali.

Gigi Becali știe de ce FCSB ia gol în finalurile de meci: „Ce caut să dau minge lungă?”

Gigi Becali a precizat că fotbaliștii FCSB-ului trebuie să încerce, după starul reprizei secunde, să marcheze goluri, ulterior, după minutul 85, fiind nevoie ca elevii lui Pintilii să țină de minge. „Ce nu mai avem și trebuie să lucreze antrenorul, ce trebuie să facă el. Când am gol avans în minutul 40, 50, 60, 70 vreau să dau al doilea gol.

Bă, dar dacă e minutul 85 îi mai dau mingea lui Târnovanu. I-o dau lui Târnovanu, o pasăm printre noi pe acolo. Ce caut să dau minge lungă? Cristea, minge lungă în minutul 89. De ce dai minge lungă? Când la 0-0 văd că nu o dai lungă, i-o dai lui Târnovanu, lui Tavi. Pentru ce?

Nu știm să jucăm la rezultat adică să gestionăm etapele meciurilor în funcție de timp. Mai ales finalul. Joacă bă în spate. Joacă la Târnovanu, paseaz-o”, au fost cuvintele lui Gigi Becali.

FOARTE IMPORTANT: puteți urmări FANATIK SUPERLIGA în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok și contul de Twitch FANATIK. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT