Sport

Urmările horror după intrarea criminală a lui Edjouma! Igor Armaş, şocat: “Am scăpat ieftin. Putea să mă desfigureze”. Foto interzise pentru cardiaci

Malcom Edjouma a avut o intrare criminală asupra lui Igor Armaş, însă nu a văzut decât un cartonaş galben. La final, fundaşul moldovean a fost şocat de decizia arbitrului.
12.02.2023 | 22:08
Urmările intrării lui Malcom Edjouma la Igor Armaș.
ADVERTISEMENT
12-02-2023
20:35

Igor Armaș, reacție după intrarea horror a lui Edjouma: "Am scăpat ieftin. Putea să mă desfigureze"

Igor Armaş a avut o reacţie virulentă la finalul meciului, spunând că este fericit că a scăpat doar cu câteva zgârieturi după intrarea lui Edjouma: “Sunt fericit că am scăpat așa cum am scăpat. Am scăpat ieftin. Putea să mă desfigureze. Acum eu cred că este bine. În toată cariera mea, nu ai cum să mergi așa la cel mai înrăit dușman. Nu îmi explic așa ceva. Am văzut că a venit la mine, cred că și-a cerut scuze, dar ce să fac cu scuzele. Tot staff-ul i-a spus arbitrului, dar nu a vrut să vorbească. M-a amețit faza aia”, a spus Armaş. 

FCSB s-a impus cu 2-1 în fața celor de la FC Voluntari grație dublei marcat de Malcom Edjouma în minutele 45 și 79. Roș-albaștrii au avut mari emoții pe final, după golul marcat de Lopes în prelungiri.

Radu Petrescu l-a “titularizat” pe Edjouma în FCSB – Universitatea Craiova!

Pe lângă cele două goluri, Malcom Edjouma a fost iertat și de eliminare. Mijlocașul vicecampioanei l-a lovit neintenționat cu gheata în față pe Igor Armaș la un duel în careul advers. Radu Petrescu i-a dat doar cartonașul galben.

ADVERTISEMENT
Igor Armaș și urmele crampoanelor lui Edjouma, pe față.
Igor Armaș și urmele crampoanelor lui Edjouma, pe față.

Deși pe imaginile transmise în direct se vedeau urmele crampoanelor lui Edjouma pe fața lui Armaș, arbitrii din camera VAR nu au schimbat decizia centralului din teren și nici nu l-au chemat să revadă imaginile.

Igor Armaș avea pe față urmele crampoanelor lui Edjouma. Sursa foto: captură tv
Igor Armaș avea pe față urmele crampoanelor lui Edjouma. Sursa foto: captură tv

Astfel, Edjouma va putea evolua în derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova, de pe Arena Națională. Cei din staff-ul roș-albaștrilor s-au mișcat rapid și l-au înlocuit imediat pe mijlocașul francez cu Rădăslăvescu.

ADVERTISEMENT
Urmările intrării lui Malcom Edjouma la Igor Armaș.
Urmările intrării lui Malcom Edjouma la Igor Armaș.

„În momentul în care mergi cu crampoanele pe fața unui adversar, cu piciorul întins, e clar că Edjouma a pus în pericol integritatea fotbalistului de la Voluntari. Fault grosolan, ar fi trebuit să vadă cartonașul roșu. Nu pot să înțeleg de ce nu au intervenit cei din cabina VAR. Acest duo Radu Petrescu – Marian Barbu (n.r. – arbitrul VAR) a mai avut faze clare pe care nu le-a judecat. Poate ar fi bine ca cei de la CCA să nu-i mai delege împreună. Ori sunt prieteni și își acoperă fiecare decizie, ori nu sunt prieteni și nu comunică!”, a spus fostul arbitru Marius Avram

Darius Olaru s-a suspendat singur! Cartonaș galben stupid încasat

În schimb, o altă piesă importantă a lui Mihai Pintilii nu va juca în derby. Darius Olaru a văzut un cartonaș galben stupid. În prelungirile meciului, căpitanul celor de la FCSB a șutat în minge pentru a trage de timp și a fost avertizat de Radu Petrescu.

O greșeală copilărească pentru unul dintre cei mai importanți jucători ai vicecampioanei, care nu va fi pe teren pentru Universitatea Craiova. După cartonașul galben încasat, Olaru și-a pus mâinile în cap, mai ales că mingea era în jumătatea adversă, fără un pericol iminent la poarta lui Târnovanu.

ADVERTISEMENT

Malcom Edjouma a fost eliminat și în meciul tur cu FC Voluntari, la scorul de 1-0 pentru roș-albaștrii. Ilfovenii au reușit să egaleze în superioritate numerică, Adam Nemec transformând un penalty în minutul 90+5.


  • Cota BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,27 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT