News

Declarații șocante ale familiei tinerei ucise în accidentul din 2 Mai: „Vlad Pascu este protejat”

Părinții victimelor accidentului din 2 Mai își strigă durerea: „Este o bătaie de joc! Vlad Pascu este protejat, iar copiii noştri ucişi nu se mai întorc niciodată"
28.02.2024 | 20:46
Declaratii socante ale familiei tinerei ucise in accidentul din 2 Mai Vlad Pascu este protejat
Familia unei tinere ucise în accidentul din 2 Mai anunță că Vlad Pascu are tratament preferențial și este protejat. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Cătălin Dragomir, părintele Robertei, fata decedată în accidentul de la stațiunea 2 Mai, și-a strigat durerea și disperarea față de justiția care pare să-l favorizeze pe Vlad Pascu în acest caz.

Agonie prelungită pentru părinții victimelor lui Vlad Pascu

Într-o intervenție la Antena 3 CNN, Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, a făcut declarații extrem de emoționante, privind controversele din jurul cazului lui Vlad Pascu, care continuă să provoace indignare.

ADVERTISEMENT

Potrivit avocatului Adrian Cuculis, care reprezintă familiile victimelor, există o conspirație pentru a-l exonera pe șoferul drogat, responsabil pentru decesul a doi tineri, Sebastian și Roberta,

„Pentru unii este un caz, pentru noi e o tragedie, şi chiar vorbesc şi în numele lui Valentin Olariu, tatăl lui Sebi, tănăr ucis de Vlad Pascu la 2 Mai.

ADVERTISEMENT

Vreau să spun de la bun început, încă din 18 august, acest individ, acest cetățean Vlad Pascu, a fost protejat în continuu de când a fost prima oară oprit în Constanța.

Ulterior, știm cu toții tot ce s-a întâmplat și de câte ori a fost protejat. Mai nou tot presează tribunalele pentru eliberarea sa în arest la domiciliu. Mai nou, ieri, am văzut pe toate canalele de televiziune că au apărut pe tapet cu primul termen de judecată al Mirunei Pascu și a lui Mihai Pascu.”, a spus tatăl Robertei pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Durerea unui părinte căruia i-a fost omorât copilul: „Totul este o bătaie de joc”

Cătălin Dragomir, tatăl Robertei, fata ucisă în accidentul tragic din stațiunea 2 Mai, și-a exprimat indignarea față de modul în care sistemul judiciar tratează cazul, spunând  că este „o bătaie de joc” la adresa sistemului judiciar.

De asemenea, el a ridicat întrebări privind influența și tratamentul favorabil al familiei Pascu în procesul judiciar: „Deci, cui este frică de familia Pascu? Pe cine influențează familia Pascu?”.

ADVERTISEMENT

A subliniat că de la începutul procesului, ei au fost implicați în situații cu avocați, amânări și convocări la Mangalia, în timp ce inculpatul principal, Vlad Pascu, era la Constanța, fără a fi notificați.

În plus, a mai vorbit la Antena 3 CNN și despre suferința familiilor victimelor și despre dorința de a nu lăsa alți părinți să treacă prin aceeași durere: „Să-și închipuie toată lumea, o rugăminte am, ca să rememorăm că la noi, la Cătălin Dragomir și la Valentin Olariu, la familiile noastre noi nu putem să uităm un copil sfâșiat în două. Mă refer la Sebi, și copila mea fără jumătate din partea dreaptă a capului și toate oasele rupte în ea, la 150 la o oră!”

ADVERTISEMENT