Life

Deea Maxer, mesaj neașteptat după dezvăluirile fostului soț, Dinu, despre mariaj. Cum a reacționat

Deea Maxer, postare surpriză după declarațiile fostului soț, Dinu Maxer, despre căsnicie. Ce a putut să spună dansatoarea.
19.04.2023 | 22:57
Deea Maxer mesaj neasteptat dupa dezvaluirile fostului sot Dinu despre mariaj Cum a reactionat
Deea Maxer, postare surpriză după declarațiile fostului soț, Dinu Maxer, despre căsnicie. Ce a putut să spună. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscuta cântăreață a distribuit un mesaj neașteptat la scurt timp după dezvăluirile fostului soț despre mariaj. Cum a reacționat bruneta legat de informațiile furnizate de fostul partener de viață într-o emisiune online.

Deea Maxer, postare surpriză după declarațiile fostului soț, Dinu Maxer, despre căsnicie. Ce a putut să spună

Deea Maxer a făcut o postare surpriză după declarațiile fostului soț, Dinu Maxer, despre căsnicie, semn că este la curent cu ceea ce spune acesta. Fostul component al formației AXXA a mărturisit că vedeta s-a schimbat enorm în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

În plus, artistul a subliniat că înainte de depunerea actelor de divorț în casa lor erau mereu tensiuni. Certurile porneau de la motive banale, însă se încheiau destul de urât. Până și băiatul celor doi, Andreas, era afectat.

„Pentru mine e mai important să am liniște decât să am dreptate”, a scris Deea Maxer la secțiunea Stories de pe Instagram. Ulterior, dansatoarea a distribuit mai multe filmări din mașina personală.

ADVERTISEMENT

Pe fundal se aude o piesă sugestivă, Haters, interpretată de 1 Girl Nation. Versurile vorbesc despre ura pe care o primesc oamenii, în ciuda faptului că oferă numai iubire. „Cine urăşte va ură / Iubește-i oricum / Nu contează ce spun ei / Iubește-i oricum”, sunt o parte din ele.

În plus, prin intermediul acestei melodii fosta soție a lui Dinu Maxer lasă de înțeles că nu apleacă urechea la declarațiile pe care le face tatăl copiilor săi legat de divorțul produs recent. Tânăra își vede în continuare de cursul vieții.

ADVERTISEMENT

Deea Maxer, concentrată pe domeniul profesional

În urmă cu câteva ore Deea Maxer a ajuns la Târgu-Jiu la un eveniment foarte important despre make-up, produse comestice și proceduri estetice, de unde s-a fotografiat cu un buchet superb de liliac. În plus, vedeta a apărut alături de câteva persoane care au apelat deja la ele.

„Paciente fericite”, a scris dansatoarea pe rețelele de socializare, în dreptul unei filmări de la Turneul Național de Beauty, încă o dovadă în plus că este concentrată pe domeniul profesional mai mult ca oricând.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, fosta soție a lui Dinu Maxer pare că a lăsat deja în urmă relația amoroasă de 18 ani cu bărbatul alături de care a devenit mamă de două ori. Tânăra vrea să îngroape definitiv mariajul cu fostul partener.

ADVERTISEMENT