Life

Deea și Dinu Maxer, puși la zid de fani: ”Bieții copii cu așa părinti!”

Deea și Dinu Maxer au fost puși la zid de fani. ”Bieții copii cu așa părinti!”, le-au scris admiratorii, pe rețelele de socializare.
24.07.2023 | 22:14
Deea si Dinu Maxer pusi la zid de fani Bietii copii cu asa parinti
Deea si Dinu Maxer, divorțați din martie, după 18 ani de căsnicie. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Deea și Dinu Maxer sunt unul dintre subiectele cel mai mult discutate în showbiz, de când au anunțat că au divorțat. Multă lume este cu ochii pe ei, să vadă ce s-a mai  întâmplat nou în viața lor, mai ales că Deea Maxer are un nou partener de viață. De curând, foștii soți au fost certați de fani.

Deea și Dinu Maxer, certați de fani. Ce le-au spus aceștia despre copii

Dinu Maxer este în prezent un bărbat singur, în timp ce fosta sa soție trăiește o altă poveste de dragoste, cu un individ pe nume Robert Drilea. De altfel, chiar dacă nu mai locuiesc împreună, Deea și Dinu Maxer încă păstrează legătura, de dragul copiilor.

ADVERTISEMENT

Tot de dragul copiilor, Deea Maxer și-a cumpărat un apartament în aceeași clădire unde a locuit cu Dinu Maxer, astfel încât fetița și băiețelul lor să nu aibă dificultate în a se vizita. Între timp, fostul cuplu își ține la curent admiratorii cu activitatea zilnică, pe rețelele de socializare.

În urmă cu puțin timp, Dinu Maxer a publicat pe Instagram un filmuleț unde apare cântând într-o emisiune televizată. A primit multe aprecieri, dar și critici. Unii urmăritori au simțit să-l atenționeze pe el, dar și pe fosta parteneră, că nu sunt un exemplu pentru copiii lor.

ADVERTISEMENT

”Ce penibil ești! După divorț vă dați în stambă și tu și fosta ta. Bieții copii cu așa părinti!”, este un comentariu pe care îl are Dinu Maxer pe Instagram. Asta după ce au fost trași la răspundere în nenumărate rânduri, pe motiv că și-ar neglija fetița și băiețelul, în ultimele luni.

Deea Maxer, clipe romantice alături de noul partener

În timp ce fostul ei soț este pus la zid, Deea Maxer se bucură în continuare de relația cu Robert Drilea. În urmă cu o săptămână, au fost vacanță, în Grecia. Cei doi au avut parte de momente romantice, iar mulți consideră că acum Deea Maxer are parte de tot răsfățul care i se cuvine.

ADVERTISEMENT

”Ce frumosi impreuna!”/ ”Felicitari pt pasul pe care l-ai facut…Semănați voi doi. Cred că nimic nu e întâmplător în viata!!!”/ ”Sunteți superbi”/ ”Așa daaa”/ ”Altă mâncare de pește”, sunt o parte dintre reacțiile fanilor, la postările Deei Maxer cu noul partener.

De ce s-au despărțit Deea și Dinu Maxer

Invitată la un moment dat în emisiunea ”La Măruță”, Deea Maxer a justificat motivul divorțului de Dinu Maxer, după 18 ani de mariaj. Ambii nu au mai avut același drum, iar Deea nu s-a mai simțit fericită. De asemenea, a spus că Dinu Maxer nu știe să se prețuiască, fapt care a deranjat-o.

ADVERTISEMENT

”E ciudat că nu mai avem acelaşi drum, dar nu mai puteam continua aşa. Nu mai era totul roz, nu ne puteam preface! Am un grad de toleranţă foarte mare, am tras pentru casa, pentru familie, dar nu mai eram fericită. Nu puteam juca teatru de faţă cu cei dragi, cu familia, copiii…

Nu vreau ca omul de lângă mine să fie violent verbal, irascibil, Dinu nu se iubea pe el. Nu am cum să iubesc un om care nu are grijă de el. Toate astea au dus la divorţ.  Eu îl ştiam de acasă, nu de la TV, e o mare diferenţă între cele două variante”, a explicat Deea Maxer în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT
Tags: