Fotbal intern

Deian Sorescu, aproape de transferul în Rusia. Ionuț Negoiță are oferte de la UFA și de la Ural pentru mijlocașul său și vrea 300.000 de euro. EXCLUSIV

07.02.2020 | 23:32
Deian Sorescu, aproape de transferul în Rusia. Ionuț Negoiță are oferte de la UFA și de la Ural pentru mijlocașul său și vrea 300.000 de euro. EXCLUSIV
Deian Sorescu in meciul de fotbal dintre Dinamo si Sepsi OSK Sfantu Gheorghe, din etapa 21 a Ligii 1, disputat pe stadionul Dinamo din Bucuresti, vineri, 13 decembrie 2019. ©FOTO:Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Deian Sorescu este noua marfă de export pentru Ionuț Negoiță. Mijlocașul sosit gratis de la Timișoara în vara lui 2018, la solicitarea lui Florin Bratu, ar putea părăsi „haita” în cel mai scurt timp.

FANATIK a aflat că pe adresa jucătorului de 23 de ani există două oferte de transfer, ambele din prima divizie rusă. Este vorba despre FK Ufa și Ural Ekaterinburg, iar negocierile se desfășoară în paralel.

Deian Sorescu, oferte din Rusia, de la FK Ufa și Ural Ekaterinburg. Ionuț Negoiță vrea 300.000 de euro pentru jucătorul său

Patronul celor de la Dinamo, Ionuț Negoiță, mai are nevoie de circa 300.000 de euro pentru a acoperi necesarul pentru licența sezonului următor.

ADVERTISEMENT

Negoiță nu a mai vrut să scoată bani din buzunar în ultimele luni, astfel că le-a cerut celor din conducere, în principal lui Bogdan Bălănescu, să vândă orice jucător pentru a face rost de banii pentru supraviețuirea clubului, dar în principal pentru licența din 2020/2021.

Așa au plecat de la Dinamo Dan Nistor la Craiova pentru doar 280.000 de euro și Denis Ciobotariu la CFR Cluj, pentru 150.000 de euro. Deian Sorescu ar cam reprezenta, în acest moment, miza lui Negoiță pentru a acoperi cheltuielile stringente. Și asta în condițiile în care a primit sprijin financiar și de la PCH pentru plata salariilor pe luna noiembrie 2019.

ADVERTISEMENT

Deian Sorescu ar putea face obiectul unui transfer pe ultima sută de metri a perioadei de mercato, FK Ufa și Ural Ekaterinburg fiind extrem de interesate de mijlocașul „câinilor”. Totul depinde de suma de 300.000 de euro pe care Negoiță vrea să o obțină în schimbul lui Denis.

Transferurile în Rusia se închid pe 21 februarie, în România pe 17, astfel că Deian Sorescu ar putea juca pe 16 în Dinamo – FCSB!

Timp pentru realizarea unei mutări a lui Sorescu în Rusia ar mai fi, pentru că ultima zi de transferuri în Rusia este 21 februarie, iar în Casa Pariurilor Liga 1 pe 17 februarie.

ADVERTISEMENT

Dacă părțile se vor înțelege, transferul s-ar putea face, scriptic, luni, 17 februarie, astfel că Deian Sorescu și-ar lua adio de la fanii „câinilor” jucând duminică 16 februarie în eternul derby Dinamo – FCSB!

Antrenorul roș-albilor, Dusan Uhrin, a vorbit înainte de meciul de la Voluntari și despre situația lui Sorescu. Cehul nu este deloc încântat de a pierde încă o piesă cheie. Lui Uhrin îi place să creadă că Deian nu are oferte, acestea sunt pe masa lui Ionuț Negoiță, care va lua decizia cât de curând.

ADVERTISEMENT
  • 700.000 de euro este cota lui Deian Sorescu, care valora 300.000 când a venit în iunie 2018 de la Timișoara
  • 1 român este în lotul lui Ural (Eric Bicfalvi) și unul în lotul celor de la UFA (Ionuț Nedelcearu), ambii plecând în Rusia de la Dinamo, așa cum se pregătește și Deian Sorescu
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri