Sport

Delegare de lux la U Cluj – Dinamo! Ovidiu Hațegan, al doilea meci de la revenire

Ovidiu Hațegan va arbitra duelul dintre Universitatea Cluj și Dinamo, ceea ce va reprezenta al doilea meci de la revenirea „centralului”.
04.08.2023 | 20:33
Delegare de lux la U Cluj  Dinamo Ovidiu Hategan al doilea meci de la revenire
Ovidiu Hațegan arbitrează U Cluj - Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ovidiu Hațegan a revenit pe gazon la confruntarea dintre Universitatea Craiova și Oțelul Galați, scor 0-0, partidă pe care a condus-o fără probleme și fără să existe faze controversate.

Ovidiu Hațegan arbitrează U Cluj – Dinamo

Ovidiu Hațegan va conduce partida dintre Universitatea Cluj și Dinamo, aceasta reprezentând a doua partidă de la revenirea arbitrului. Hațegan va fi ajutat de către asistenții Mircea Grigoriu și Sebastian Gheorghe, iar arbitrul de rezervă va fi Rareș Vidican. Arbitrul VAR va fi Radu Petrescu și arbitrul AVAR va fi Mircea Ardelean.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Hațegan a vorbit despre emoția pe care a simțit-o la revenirea pe gazon: Am simțit căldura tuturor, m-am bucurat pentru revenire. A fost un moment foarte plăcut și emoționant.

După 16 luni, a fost un moment dificil în viața mea, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că sunt bine, probabil mi-a dat Dumnezeu un semn să fac o pauză.

ADVERTISEMENT

Kyros, Federația… toată lumea a fost alături de mine și am clădit totul pentru a reveni. Medicii mi-au dat acest imbold, mi-au spus că pot reveni, doar să-mi pregătesc pașii așa cum trebuie. M-am pregătit, nu mi-am asumat niciun risc și mă bucur că sunt din nou în postura de arbitru”.

„Sunt niște trăiri care se explică greu prin cuvinte. Am avut sprijinul familiei, soția și copiii au fost alături de mine. Vreau să le spun că îi iubesc și că ne vedem mâine acasă.

ADVERTISEMENT

Am primit multe mesaje pe rețelele de socializare, pe telefon, le mulțumesc medicilor și familiei care a suferit în toată această perioadă”, a mai spus Ovidiu Hațegan.

„Am primit dreptul de a avea o viață nouă!”

„Nu au fost momente dificile, pentru că imediat după acel incident din viața mea, acea cumpănă, mi-am resetat tot și am plecat pe ideea că arbitrajul face parte din trecut.

ADVERTISEMENT

N-am considerat că am pierdut ceva, ci că am câștigat ceva, adică dreptul de a avea o a doua viață”, a continuat Ovidiu Hațegan, fiind emoționat de revenire.

„Iar mulți nu au ocazia aceasta, îi mulțumesc lui Dumnezeu, nu îmi fac niciun plan, iau fiecare zi așa cum este ea. Le mulțumesc încă o dată celor care au fost alături de mine”, a mai spus arbitrul.


  • 2,05 este cota oferită de WIN2 pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul U Cluj – Dinamo

ADVERTISEMENT