Life

Delia, declarație surpriză despre o eventuală sarcină. Ce spune artista despre un viitor copil

13.12.2020 | 19:50
Delia declaratie surpriza despre o eventuala sarcina Ce spune artista despre un viitor copil
ADVERTISEMENT

Delia a făcut o declarație surpriză despre o eventuală sarcină, fiind întrebată adesea când urmează să devină mamă. Frumoasa blondină știe cu cine ar vrea să semne copilul, gândindu-se la un artist talentat care a murit în urmă cu mai bine de 20 de ani. 

Jurata de la „iUmor” a postat pe rețelele de socializare o imagine cu o piesă foarte îndrăgită de-a artistului american Jeff Buckley. Vedeta este de părere că nu se mai naște alt muzician pe măsura regretatului cântăreț sau poate numai dacă-l face chiar ea.

ADVERTISEMENT

„Nu se mai naște altul…”, a scris Delia în dreptul unui printscreen făcut unui videoclip de pe Youtube. Este vorba de piesa intitulată „Lover, You Should’ve Come Over” a regretatului artist Jeff Buckley, considerat unul dintre cei mai creativi muzicieni.

Delia, declarație surprinzătoare despre sarcină. Ce  spune artista

„Mă rog, poate doar dacă îl nasc eu”, este o altă postare făcută de jurata de la X Factor pe InstaStory, scoțând în evidență în felul acesta că i-ar plăcea să aibă un fiu care să semene cu Jeff Buckley.

ADVERTISEMENT

Artistul menționat de Delia a fost numit de revista „Rolling Stone” unul dintre cei mai mari 100 de cântăreți din toate timpurile, cântărețul fiind aplaudat și apreciat enorm după moartea sa. Muzicianul și-a pierdut viața la 30 de ani când a murit înecat în Wolf River din Tennessee, în timpul unui turneu.

„(Ceea ce încerc să comunic) nu are un limbaj cu care să pot comunica. Lucrurile pe care vreau să le comunic sunt pur și simplu evidente, lucruri pline de emoție. Și practic este vorba despre cadouri intelectuale și emoționale pe care le aduc – adică, înțelegere.

ADVERTISEMENT

Dar nu am o mesaj important pe care să vreau să-l transmit lumii prin muzica mea. Muzica poate spune oamenilor tot ce au nevoie să știe despre a fi om. Nu este informația mea, N-am inventat-o eu. Pur și simplu am descoperit-o”, declara Jeff Buckley într-un interviu datat cu 2 ani înainte de moartea sa neașteptată, notează radiototalromania.ro.

Delia, declarație surprinzătoare despre o eventuală sarcină
Delia, declarație surprinzătoare despre o eventuală sarcină. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Motivul pentru care Delia nu vrea să facă un copil

Delia Matache a mărturisit la un moment dat care este motivul pentru care nu dorește să aducă pe lume un copil, cântăreața invocând lumea în care trăim. Vedeta nu vede un loc bun pentru venirea unui urmaș, motiv pentru care se bucură de nepoții din partea surorii sale, Oana.

ADVERTISEMENT

„Sunt prea tânără și prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana (n.r.: sora ei care are doi copii). Mă bucur de nepoții mei și îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult.

Dacă aș putea, aș lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață și i-aș da-o copilului meu, dar știu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e așa. Cumva, aș crea încă o problemă Universului”, mărturisea Delia în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT