Life

Delia, amintiri din copilărie. Imaginile cu care cântăreața și-a surprins fanii

Delia a postat o serie de imagini din copilărie. Cântăreața și jurata de la iUmor a scos de la naftalină mai multe fotografii care o arată complet diferit față de cea de acum.
16.03.2022 | 17:19
Delia amintiri din copilarie Imaginile cu care cantareata sia surprins fanii
Delia, nostalgică cu gândul la copilărie. Ce imagini a distribuit vedeta în online. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta și-a surprins fanii din mediul virtual cu ultima postare, unde a adus la lumină mai multe poze. Instantaneele au fost realizate când era foarte mică, dar și când făcea parte din trupa N&D, înființată în anul 1999 de către Nicolae Marin.

Delia, nostalgică cu gândul la copilărie. Ce imagini a distribuit vedeta în online

Delia s-a bucurat să împărtășească cu fanii mai multe imagini de colecție din arhiva personală. Solista demonstrează că s-a schimbat radical, de la stilul vestimentar până la muzica pe care o interpretează pe scenă.

ADVERTISEMENT

Internauții au avut ocazia să o vadă în mai multe ipostaze de la copilul mic și inocent până la tânăra dezinvoltă, foarte sigură pe sine. Vedeta a arătat că este mândră de evoluția sa profesională, cât și personală.

Fotografiile, care sunt însoțite de mesajul „copil fericit”, au fost pe placul celor care o urmăresc pe rețelele de socializare. Internauții i-au lăsat numeroase aprecieri și mesaje.

ADVERTISEMENT

„Micuță și drăguță”, „Ce bob nebun. În trend de mică”, „Amintirile în alb-negru sunt cele mai colorate”, „Se purta tot metalizat”, „Frumoase vremuri” sau „Cine știa că se va naște o legendă?”, sunt doar o parte din comentariile de pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Delia (@delia)

Delia, detalii despre copilărie: ”Am crescut și sunt bine”

În urmă cu ceva vreme Delia vorbea și despre copilăria petrecută în București. Vedeta de la Antena 1 consideră că generația din care face parte nu a fost una sensibilă, de aceea este persoana puternică din ziua de azi.

ADVERTISEMENT

„Copilăria mea a fost diferită față de generația noastră, normal, dar asta se întâmplă cu orice generație, tot timpul vor fi diferențe. Acesta e scopul evoluției și așa trebuie să fie. Eu am trăit într-o perioadă mai puțin sensibilă față de cum este acum.

Părinții nu erau atât de sensibiloși și atenți, cu manuale de creștere a copilului și cu Internetul sub nas, în care informațiile erau rare și puține, în care îți altoiai copilul pentru că așa știai că se face… Și iată că am crescut și sunt bine.

ADVERTISEMENT

În mod sigur mi-au lipsit multe lucruri, nu avea cum să fie totul perfect în perioada respectivă, puțin din comunism și după comunism, după Revoluție, cred că în fiecare an îmi lipsea câte ceva”, a spus artista pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: