Life

Delia Matache a rupt tăcerea și a spus adevărul despre X Factor România! Cum se înțelege, de fapt, cu Loredana

18.09.2020 | 12:36
Delia Matache a rupt tacerea si a spus adevarul despre X Factor Romania Cum se intelege de fapt cu Loredana
Delia Matache și Loredana, jurate la X Factor. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Delia Matache este colegă cu Loredana Groza la X Factor România, iar alăturarea celor două în producția de la Antena 1 a surprins pe toată lumea încă de când s-a anunțat noul juriu.

Delia Matache, despre relația cu Loredana Groza de la X Factor România

Lori nu e la prima emisiune de la Antenă unde se află în juriu, vedeta trecând și pe la Next star după ce a plecat de la PRO TV, însă este într-adevăr pentru prima oară la aceeași masă cu fosta solistă a trupei N&D.

ADVERTISEMENT

Mulți fani ai celor două nu vedeau alăturarea acestora cu ochi buni în același show de televiziune, însă au avut parte de o mare surpriză.

Deși lumea se aștepta să existe o rivalitate între cele două mari dive ale muzicii ușoare românești, cele două știu foarte bine să mascheze asta, căci pe micul ecran nu se vede că nu s-ar înțelege.

ADVERTISEMENT

„Nu am avut o relație strânsă de prietenie”

Delia Matache a vorbit pentru revista Viva! despre relația pe care o are cu Loredana Groza. Aceasta a spus că nu este prietenă cu ea, căci nu a avut când să se împrietenească, având fiecare anturajul ei și publicul ei.

S-au mai intersectat la anumite evenimente, dar mai mult decât salutări nu a existat niciodată între ele.

ADVERTISEMENT

„Am avut până acum aproximativ două săptămâni în care am filmat pentru audițiile „X Factor sezonul 9, iar în acest timp ne-am văzut zi de zi și ne-am cunoscut mai bine, am schimbat idei, povești.

Nu am avut niciodată altă relație în afara perioadei în care am lucrat împreună pentru o campanie, iar până când ne-am regăsit la „X Factor ne-am intersectat doar înainte de concerte și ne-am salutat.

ADVERTISEMENT

Cred că motivul pentru care nu am avut o relație strânsă de prietenie a fost pentru că nu am avut contextul, însă mereu ne-am apreciat și ne-am respectat ca artiști”, a declarat Delia Matache în interviul pentru sursa menționată mai sus.

 

ADVERTISEMENT