ADVERTISEMENT
Life

Delia Matache, pe planeta Marte în 5 ani. În ce program s-a înscris cântăreața

Autor: Dan Suta | 22.03.2021 | 13:22
Delia Matache, pe planeta Marte în 5 ani. În ce program s-a înscris cântăreața
Delia, cântăreață de muzică pop-dance. Foto: Instagram

Delia Matache s-a înscris într-un program al NASA care trimite numele pământenilor pe planeta Marte! Nu este nicio glumă, acest program este unul de mare succes pentru cei pasionați de astronomie, de descoperirea unor lumi noi, iar până acum mai bine de 16 milioane de oameni au aplicat la această misiune specială.

ADVERTISEMENT

Delia a postat pe contul ei de Instagram că numele ai va ajunge pe Marte peste 5 ani. Evident, este vorba despre numele pe care îl are în buletin, chiar dacă toată lumea o cunoaște ca Matache.

Proiectul celor de la NASA a ajuns la urechile cântăreței și jurate de la iUmor. Inițiativa este de a trimite numele locuitorilor planetei noastre pe Marte și face parte dintr-o campanie de promovare a viitoarelor misiuni ale agenției aerospațiale americane.

ADVERTISEMENT

Delia Matache s-a înscris într-un program NASA care are mare succes

Până în anul 2024, NASA are în plan să reia misiunile cu echipaj uman pe Lună, iar pe viitor, undeva în jurul anului 2030, am putea asista la prima misiune umană pe planeta roșie.

Oricine care este pasionat de acest subiect poate aplica pentru ca numele lui să ajungă pe Marte pe site-ul mars.nasa.gov.

ADVERTISEMENT
delia
Delia Matache (Munteanu după căsătorie) și-a trimis numele pe Marte

Cântăreața se vede astronaută

16.712.435 de persoane și-au trimis deja numele pe planeta Marte, iar acestea vor ajunge cu ajutorul tehnologiei, a sateliților și roboților pregătiți să ajungă pe planeta roșie în următoarele luni sau ani.

Delia a făcut chiar și o glumă pe seama trimiterii numelui ei pe planeta Marte și a postat un GIF la Instastory în care este îmbrăcată în costum de astronaut explorând spațiul, cu ochii holbați, o imagine care i-a amuzat cu siguranță pe fanii ei.

ADVERTISEMENT

Artista este pasionată de explorarea spațială și de călătorii, iar dacă i s-ar propune să plece la un moment dat pe Marte poate că s-ar gândi foarte bine la acest lucru, având în vedere că este în permanentă căutare de aventură.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!