Life

Delia Matache, vacanță în Spania. S-a pozat într-unul din cele mai frumoase locuri din Barcelona

31.03.2021 | 17:35
Delia Matache vacanta in Spania Sa pozat intrunul din cele mai frumoase locuri din Barcelona
ADVERTISEMENT

Delia Matache e într-o nouă vacanță, de data asta în Spania! Cântăreața și jurata emisiunii iUmor de la Antena 1 a plecat în Barcelona, acolo de unde a postat o serie de fotografii impresionante pe contul ei de Instagram.

Delia a vizitat unul din cele mai frumoase locuri din capitala Cataloniei, Parcul Guell.

Artista s-a pozat printre creațiile renumitului arhitect Antoni Gaudi, cel care și-a pus puternic amprenta cu stilul său nonconformist asupra metropolei spaniole, credând, printre altele și Catedrala Sagrada Familia.

ADVERTISEMENT

Delia Matache, turneu turistic în Spania

Delia a profitat de pandemie să viziteze Spania și asta pentru că numărul turiștilor este limitat din cauza restricțiilor anti-coronavirus.

„Barcelona fără turiști, atât de drăguț”, a scris Delia Matache la una dintre fotografiile realizate în Parcul Guell.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Guell, Delia a văzut și Palatul de Muzică Catalană, dar și alte atracții la fel de impresionante.

Jurata de la X Factor a început un turneu turistic în Peninsula Iberică, căci înainte de Barcelona artista a fost și în orașul Toledo, situat în regiunea autonomă Castilla La Mancha din centrul Spaniei.

ADVERTISEMENT
delia
Delia a postat câteva imagini din Parcul Guell, Barcelona, acolo unde a fost în urmă cu câteva ore

Cântăreața a văzut o groază de locuri exotice

Nu este prima oară când Delia postează fotografii și filmulețe din țările pe care le vizitează. Cântăreața este pasionată de călătorit și tocmai datorită acestei pasiuni nu se gândește foarte serios să investească pentru promovarea ei pe plan internațional.

Într-un interviu acordat relativ recent, Delia a mărturisit că ar fi putut avea succes în afară, dar nu ar mai fi văzut cu aceiași ochi locurile unde îi place să meargă în vacanțe, așa că își dorește să fie anonimă peste hotare pentru a se putea bucura de magia călătoriei.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a bifat mai multe țări exotice precum Indonezia, Thailanda, Filipine, Seychelles sau Maldive, vedeta declarând pentru site-ul Corinei Caragea că îi plac locurile aflate la Tropice.

Există și locuri unde artista n-ar vrea să se mai întoarcă niciodată, iar unul dintre ele este Antalya.

 

 

ADVERTISEMENT