Life

Delia, scumpă în aer liber! Cât costă un bilet la concertele juratei de la iUmor

01.06.2020 | 16:11
Delia scumpa in aer liber Cat costa un bilet la concertele juratei de la iUmor
Delia se pregătește de primele sale concerte în aer liber după izolare. Sursa foto: Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Deși autoritățile nu i-au dat undă verde pentru organizarea primului concert drive-in, ce trebuia să aibă loc în acest weekend, în parcarea de la Romexpo, Delia nu renunță la mult așteptata întâlnire cu fanii săi după perioada de izolare. Profitând de relaxarea restricțiilor, îndrăgita artistă modifică, însă, formatul, astfel că hiturile sale vor răsuna din nou în aer liber, în trei seri consecutive.

Delia pregătește o serie de trei concerte în Capitală. Fanii sunt nerăbdători, dar se plâng de prețurile piperate ale biletelor

Așa se face că pe 5, 6 și 7 iunie, începând cu orele 20:00, Delia vă așteaptă cu mic, cu mare la Verde Stop Arena, pentru primele sale evenimente de după izolare. Chiar dacă fanii s-au grăbit să își rezerve cele mai bune locuri, prima zi fiind deja sold-out, semn că duceau dorul unor astfel de evenimente, mulți dintre ei s-au arătat deranjați de prețul piperat al biletelor.

ADVERTISEMENT

Între 290 și 990 de lei va trebui să scoți din buzunar dacă vrei să iei parte la unul dintre cele trei show-uri ale juratei iUmor, iar ultima categorie, denumită Ultra VIP, îți asigură transportul cu o mașină pusă la dispoziție de organizatori, alături de o surpriză din partea Deliei.

După ce concertul drive-in programat pe 31 mai la Romexpo n-a mai putut avea loc din cauza regulilor impuse de autorități, Delia a decis schimbarea formatului si a locației, mutând tot conceptul în oaza de verdeață din mijlocul orașului, la Verde Stop Arena din București. Sunt vremuri atipice și ne place să ne adaptăm”, le-a transmis artista fanilor săi.

ADVERTISEMENT

Concertele nu vor mai fi la fel, din cauza pandemiei

Chiar dacă numărul cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus pare să fie pe o pantă descendentă, autoritățile se tem să permită desfășurarea evenimentelor care implică un număr mare de participanți. Până la apariția unui vaccin care să pună capăt acestei pandemii, e greu de crezut că vom mai putea avea parte de concertele și festivalurile cu care ne-am obișnuit în ultimii ani.

În aceste condiții, va trebui să stăm acasă și să ne bucurăm online de melodiile preferate, sau să facem un mic compromis și să „îmbrățișăm” așa-numitele drive-in-uri, soluția de avarie la care încep să recurgă organizatorii, pentru a aduce artiștii mai aproape de fani. Un astfel de eveniment este programat în zilele de 19, 20 și 21 iunie, când Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams, Roxen, INNA, Irina Rimes, The Motans, Azteca & IAN, Killa Fonic, Nane și Oscar vor putea fi urmăriți și ascultați din interiorul autoturismelor.

ADVERTISEMENT

Da, ați auzit bine. Accesul în zilele de concert se va face începând cu ora 19:00, iar biletele, cu prețuri ce variază între 99 și 149 de lei, permit ca într-o mașină să se afle maxim 4 persoane. De asemenea, clasicele aplauze vor fi înlocuite de claxoane, în timp ce accesul cu camioane, dube, utilaje și autoutilitare este strict interzis.

După o perioada lungă în care nu s-au întâlnit cu fanii, Alina Eremia, Antonia, Carla’s Dreams, Roxen, INNA, Irina Rimes, The Motans, Aztecă & IAN, Killa Fonic, Nane și Oscar sunt nerăbdători să-și întâlnească din nou publicul, să urce pe scenă și să creeze show-uri speciale pentru ei. Cei care vor participa la eveniment vor putea ascultă concertele prin intermediul sistemului audio din mașînă personală, pe o frecvența care va fi comunicată la față locului.

ADVERTISEMENT

Aplauzele vor fi înlocuite de dată această de sunetul claxonului. Concertele vor fi live, pe scenă, însă organizatorii vor asigura o vizibilitate cât mai bună prin intermediul ecranelor video, care vor fi poziționate atât la nivelul scenei, cât și în zona în care vor staționa mașinile. Se vor servi băuturi alcoolice și non-alcoolice la eveniment”, anunță organizatorii evenimentului.

ADVERTISEMENT