Sport

Denis Alibec, mișcare surpriză la FCSB, chiar înaintea EURO 2024! Mihai Stoica: „Poate să vină la noi!“

Denis Alibec, atacantul naționalei, poate fi protagonistul unei mișcări surpriză înaintea turneului final de la EURO 2024, așa cum anunță și Mihai Stoica, managerul FCSB-ului.
24.03.2024 | 09:30
Denis Alibec miscare surpriza la FCSB chiar inaintea EURO 2024 Mihai Stoica Poate sa vina la noi
Posibilă reîntoarcere lui Denis Alibec la antrenamentele FCSB-ului, anunțată de Mihai Stoica / Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Atacantul naționalei, actualmente jucător în Qatar, se vede în fața unei situații complet neașteptate, chiar înainte de EURO! Mihai Stoica, managerul general al clubului din Berceni, i-a lansat o invitație lui Alibec, cu care a mai colaborat.

Din Qatar la FCSB, chiar înainte de turneul final de la EURO 2024

Denis Alibec este binevenit la antrenamentele clubului din Berceni, chiar de la finalul lunii aprilie, aspect anunțat de manager. Pe fondul unei perioade de pauză prea mari, atacantul ar putea ieși din ritm înaintea turneului final, aspect care îl îngrijorează și pe Edward Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Campionatul qatarez se apropie de final, ultima etapă fiind pe 26 aprilie, lăsându-l descoperit pe Alibec în pregătirea turneului. Echipa sa este la retrogradare și speră să se salveze, cu doar 5 etape înainte de final!

Situația aduce și întrebarea principală, anume unde se va antrena atacantul timp de aproape două luni, pentru a fi optim. Cu doar puțin mai mult de o lună, atacantul de 33 nu duce lipsă de variante foarte bune de pregătire.

ADVERTISEMENT

“E normal, trebuie să se antreneze cu cineva. Dacă vrea să stea în Bucureşti şi să se antreneze cu cineva, poate să vină la noi. Serios, eu am mai spus, poate s-a considerat că este glumă, dar eu vorbesc foarte serios. Dacă vrea să stea în Bucureşti, Alibec poate veni oricând la noi la antrenamente” , a declarat Mihai Stoica, conform Orange Sport.

Capitala sau litoralul, Charalambous sau Hagi?

Actualul jucător al lui Muaither a fost transferat chiar din curtea „Regelui“ Hagi, fiind o posibilă destinație pentru Alibec. Cel mai probabil, Alibec va alege litoralul, mai ales că Hagi este antrenorul cu care atacantul și-a găsit maximul întotdeauna.

ADVERTISEMENT

Trecut pe la ambele cluburi, Denis Alibec pare mai aproape de Farul Constanța prin prisma colegilor, pe care îi cunoaște. Chimia cu jucătorii “marinarilor” ar putea fi un plus pentru a-și obține tonusul dorit înaintea aventurii din Germania a „tricolorilor“.

Atacantul a evoluat pentru FCSB în urmă cu aproape 6 ani, unde ar regăsi doar puține figuri cunoscute. De pe vremea când evolua în Berceni, Denis și-ar putea pune bazele în Mihai Stoica și Pintilii, cu care a colaborat. Trupa lui Charalambous încă este în căutarea unui atacant de genul lui Alibec, așa cum a anunțat chiar patronul Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Posibilă reîntoarcere la Farul după EURO 2024

Situația echipei sale din Qatar nu este una fericită, iar atacantul ar putea pleca în urma unor restructurări la Al-Rayyan. Cu un ecart de 5 puncte față de primul loc salvator, Muaither are o misiune dificilă pentru restul etapelor rămase.

Cel mai probabil, dacă turneul va fi unul de succes pentru atacant, acesta ar putea rămâne în zona Peninsulei Arabe. În caz contrar, atacantul pare a avea o ușa deschisă întotdeauna din partea „Regelui“, unde l-ar regăsi pe Budescu, cu care forma un duo letal la Astra Giurgiu.

ADVERTISEMENT