Fotbal intern

Denis Alibec, prima reacție după ce a dus Astra pe primul loc: „Putea fi 4-0, merităm! Nu doar eu și Budescu contăm, ceilalți se apără ca niște eroi”

08.12.2019 | 22:44
Denis Alibec prima reactie dupa ce a dus Astra pe primul loc Putea fi 40 meritam Nu doar eu si Budescu contam ceilalti se apara ca niste eroi
ADVERTISEMENT

Astra a câștigat meciul cu Universitatea Craiova și este noul lider din Casa Pariurilor Liga 1. La finele jocului, Denis Alibec, care a fost din nou providențial pentru echipa lui Bogdan Andone, declară că victoria a fost meritată, iar scorul putea fi chiar mult mai mare.

Denis Alibec, prima reacție după ce a dus Astra pe primul loc

Denis Alibec a marcat golul victoriei pentru Astra în confruntarea cu Universitatea Craiova. Atacantul de 28 de ani, care a punctat din nou dintr-o pasă oferită de Constantin Budescu, recunoaște că nu doar el și cu „Budi” au contribuit decisiv la performanța reușită de Astra, coechipierii din apărare fiind, de multe ori, „eroi”.

ADVERTISEMENT

Suntem foarte bucuroși că am reușit să câștigăm acest meci. A fost meritat, putea fi 3 sau 4 la 0, merităm să fim pe primul loc. Nu doar eu și Budescu contăm, ceilalți colegi se apără ca niște eroi.

Îmi pare rău că nu voi juca cu CFR Cluj, am luat un galben prostesc, dar eu zic că nu a fost, Bălașa s-a băgat în fața mea”, a declarat Denis Alibec după victoria cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Etapa viitoare, Astra va juca la Cluj, contra celor de la CFR, echipă pe care a devansat-o pe primul loc în Casa Pariurilor Liga 1. După cartonașul galben primit în minutul 52 al meciului cu Universitatea Craiova, Denis Alibec este suspendat pentru meciul de pe „Dr. Constantin Rădulescu”.

După golul de duminică, Alibec a urcat pe primul loc și în ierarhia golgheterilor, cu opt reușite, la egalitate cu Florinel Coman.

ADVERTISEMENT
Tags: