Sport

Denis Alibec, reacție genială după Farul – Sheriff 1-0: ”Am fi fraieri dacă nu ne-am califica”

După Farul - Sheriff 1-0, Denis Alibec a spus că echipa sa merita să câștige mai clar. El crede că ”marinarii” vor reuși să se califice.
12.07.2023 | 23:03
Denis Alibec reactie geniala dupa Farul  Sheriff 10 Am fi fraieri daca nu neam califica
După Farul - Sheriff 1-0, Denis Alibec a spus că echipa sa merita să câștige mai clar. El crede că ”marinarii” vor reuși să se califice. Sursă foto: Sorin Danielciuc/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Campioana României s-a impus cu 1-0 după golul marcat de Kiki și are prima șansă la calificare, chiar dacă în repriza a doua a suferit. Returul se va disputa marți, 18 iulie, de la ora 20:00, la Tiraspol.

Prima reacție a lui Denis Alibec după Farul – Sheriff 1-0

La finalul partidei Farul – Sheriff 1-0, din prima manșă a turului 1 preliminar al Champions League, căpitanul Denis Alibec s-a arătat mulțumit de faptul că ”marinarii” nu au încasat gol și anunță că vor merge la Tiraspol pentru a se bate la calificare.

ADVERTISEMENT

”Se putea mai bine, am avut multe ocazii, dar e important că nu am luat gol și mergem acolo să ne batem cu ei și să ne calificăm. Stadionul de acasă ne dă un elan mai mare, dar sper să facem un joc bun și în deplasare.

Putea să fie 2-0 în minutul 10, dar și ei au jucători de calitate, au experiență în cupele europene, dar putem să le facem față și în retur. În meciurile astea nu mă gândesc să marchez, important e să câștige echipa.

ADVERTISEMENT

Important e că nu am luat gol și mergem la ei cu un moral bun. Știam că vor juca cu cu cinci fundași, e greu să-i desfaci. Este un vis pentru orice fotbalist să joace în gupele Champions League.

Mazilu e bine, a avut ocazii, a făcut un joc foarte bun, o să ne ajute în continuare. La retur vor veni peste noi, dar noi trebuie să rămânem calmi și să ne facem jocul de posesie. Cu toții am dus greul anul trecut și am fi fraier dacă nu ne-am califica”, a declarat Alibec.

ADVERTISEMENT

Nedelcu, comparație cu meciurile din play-off

Mijlocașul Dragoș Nedelcu este de părere că partida din Supercupa României, pierdută în fața lui Sepsi, i-a ajutat pe jucătorii Farului să fie mult mai pregătiți la întâlnirea din Champions League.

”E important că am obținut un rezultat pozitiv. Acum importantă e recuperarea pentru că sâmbătă avem alt meci. Meciul din Supercupă ne-a ajutat foarte mult pentru că nu am intrat direct în jocurile din Champions League.

ADVERTISEMENT

Până la urmă suntem aceiași jucători de sezonul trecut, mai puțin Louis Munteanu. Mister le-a anticipat sistemul de joc, ne-am pregătit pentru asta, dar i-am simțit o echipă bună. A fost un meci foarte tare, ca nivel a fost la fel ca cele de sezonul trecut din play-off.

În prima repriză am avut două ocazii de singur cu portarul și în repriza a doua ne-am apropiat de poartă, dar importantă e victoria. Returul va fi greu și trebuie să-l pregătim la fel de bine ca meciul din seara asta”, a spus Nedelcu.

ADVERTISEMENT