Fotbal intern

Denis Alibec, supărat de înjumătățirea salariilor: „Și-așa nu prea ne luam banii, acum ne mai taie și jumătate”

26.03.2020 | 18:25
Denis Alibec suparat de injumatatirea salariilor Siasa nu prea ne luam banii acum ne mai taie si jumatate
ADVERTISEMENT

Denis Alibec a vorbit despre cum își petrece timpul în autoizolare și a mărturisit că nu este mulțumit de faptul că salariile fotbaliștilor ar trebui să fie înjumătățite.

Denis Alibec, supărat de înjumătățirea salariilor

Denis Alibec a vorbit despre situația prin care trece Astra Giurgiu și nu este mulțumit de faptul că salariile ar trebui să se înjumătățească: Stau acasă, am mai ieșit să alerg cu câinele, dar cam atât.

ADVERTISEMENT

Pentru pregătirea mea am voie să ies din casă și mai merg pe plajă la Mangalia. Sunt îngrijorat, mai ales că mama și bunica mea sunt bătrâne, dar trebuie să stea mai mult în casă.

Cred că se va amâna foarte mult campionatul acesta. Și-așa nu prea ne luam banii, acum ne mai taie și jumătate. Dacă era după noi, am fi jucat, îi înțeleg și pe conducători, dar nu e vina noastră”.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt de acord să semnez vreun act!”

Denis Alibec a mărturisit că nicio persoană de la club nu a venit cu un act pe care jucătorii să-l semneze pentru înjumătățirea salariilor. dar nici în cazul în care ar fi avut la dispoziție un astfel de act, nu ar fi fost de acord să semneze.

„Nu a venit nimeni cu un act pe care să-l semnez, dar nu cred că aș semna nmic. Dacă așa se va decide n-am ce face”.

ADVERTISEMENT

Între timp ne mai trimite Vasile Maftei un program de antrenament, dar nu e același lucru ca atunci când ne vedeam. Îmi umplu timpul jucându-mă pe calculator, cu câinele, mă uit la seriale.

Am strâns bani la Counter Strike și Dota pentru lupta împotriva coronavirusului. Nu prea am ce să fac în astfel de momente când mai mult stau în casă”.

ADVERTISEMENT