Fotbal intern

Denis Ciobotariu, prima reacţie după transferul la echipa lui Dan Petrescu: “O să vorbesc mai multe când ajung în cantonamentul CFR-ului”. EXCLUSIV

15.01.2020 | 18:17
Denis Ciobotariu prima reactie dupa transferul la echipa lui Dan Petrescu O sa vorbesc mai multe cand ajung in cantonamentul CFRului EXCLUSIV
Denis Ciobotariu, prima reacţie după transferul la echipa lui Dan Petrescu O să vorbesc mai multe când ajung în cantonamentul CFR-ului. EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Denis Ciobotariu se va transfera în următoarele zile la CFR Cluj, aşa cum FANATIK a anunţat. În locul lui Ciobi, echipa lui Dan Petrescu îl va direcţiona în Şoseaua Ştefan cel Mare pe Mihai Butean. Fundaşul a oferit prima reacţie pentru FANATIK după transfer spunând că speră să fie bine şi pentru cele două cluburi.

Denis Ciobotariu, prima reacţie după transferul la echipa lui Dan Petrescu: “Sper să fie bine pentru toată lumea. Şi pentru mine şi pentru cluburi”

Ciobotariu a declarat că va spune mai multe în momentul în care se va reuni cu noii săi colegi: “Nu cred că am voie să vorbesc. O să spun mai multe când ajung în cantonamentul lui CFR Cluj. Sper să fie bine pentru toată lumea, pentru mine şi pentru cluburi”, a spus “Ciobi” pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Denis Ciobotariu este al patrulea fotbalist care pleacă de la Dinamo în această iarnă după Brito, Linas Klimavicius și Dan Nistor. În actuala stagiune, fundaşul a bifat 18 meciuri la “câini” şi a marcat două goluri, unul dintre ele în derby-ul cu FCSB.

CFR Cluj a reuşit să câştige la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne apelul pentru decizia FRF de a avea interdicţie la transferuri. La doar o zi distanţă, ardelenii bifează şi prima mutare din iarnă, Denis Ciobotariu.

ADVERTISEMENT

Dinamo a reuşit să aducă până acum un singur jucător, pe slovacul Lukas Skovajsa, însă i-a pierdut pe: Dan Nistor, Brito, Linas Klimavicius şi acum pe Denis Ciobotariu. Însă, întăririle vin de la CFR Cluj şi Mihai Butean va veni în locul lui “Ciobi”.

Ciobi s-a enervat în primul amical al iernii: “Parcă suntem în Liga 1”

În primul amical din Marbella, Dinamo Bucureşti joacă împotriva lui Dynamo Dresda. La pauză, Denis Ciobotariu s-a enervat pe arbitru şi a strigat la ieşirea de pe teren: “Parcă suntem în Liga 1”, a fost reacţia fundaşului care va pleca la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Denis Ciobotariu a semnat cu Dinamo în anul 2017. El a fost împrumutat în stagiunea 2017-2018 la Chindia Târgovişte, după care a revenit în lotul “câinilor”. Cota de piaţă a lui Ciobi este de 650.000 de euro.

Peluza “Cătălin Hîldan” a reacţionat: “Un alt jucător vândut pe bani puţini”

Peluza “Cătălin Hîldan” a reacţionat pe Facebook după transferul lui Ciobotariu la CFR Cluj: “UN ALT JUCĂTOR VÂNDUT PE BANI PUȚINI… Voi ce părere aveți?
Denis Ciubotariu va pleca la CFR Cluj pentru 150.000 euro. Îi urăm succes acolo! Sperăm că mutarea a fost făcută cu acordul lui Uhrin.

ADVERTISEMENT

Situația lui Dinamo e în continuare critică. Mutarea se poate dovedi utilă doar în aceste condiții:
1. Dacă găsim soluții mai bune pentru apărare. Soluții care să fie alese de către banca tehnică și nu din birourile lui Bălănel, Iorga sau Trandafir…
2. Dacă acești bani ne vor ajuta să obținem licența pentru Liga 1.
Din banii pe Nistor și pe Ciobi abia ne apropiem de acoperirea A JUMĂTATE din datoriilor ce trebuie achitate până în martie.

Oricum noi trebuie să continuăm să strângem bani în Programul DDB. S-ar putea să fim ultima soluție de SALVARE A CLUBULUI!
www.programddb.ro/inrolare, au scris ultraşii lui Dinamo care i-au invitat pe suporterii echipei să strângă în continuare bani pentru a salva clubul.

 

ADVERTISEMENT
Tags: