Fotbal intern

Denis Ciobotariu a semnat cu CFR Cluj! Dinamo primeşte 120.000 de euro + Butean. Salariul și toate detaliile contractului. ”Câinii” păstrează 20%. EXCLUSIV

Denis Ciobotariu a semnat cu CFR Cluj Dinamo primeste 120000 de euro  Butean Salariul si toate detaliile contractului Cainii pastreaza 20 EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Denis Ciobotariu a jucat ultimul meci pentru „câinii roșii” în amicalul cu Dinamo Dresda. FANATIK a aflat că fundașul central va pleca la CFR Cluj, iar în locul lui va veni Mihai Butean. Dinamo va primi 120.000 de euro pentru tânărul fotbalist. Informația a fost anunțată în premieră de prosport.ro.


UPDATE, 16 ianuarie 2020, ora 10:03. Din informațiile FANATIK, Denis Ciobotariu a semnat pe 4 ani cu CFR Cluj, iar Dinamo va păstra 20% din drepturile federale ale jucătorului.

ADVERTISEMENT

În ”Gruia”, Ciobotariu va încasa un salariu lunar de 12.000 de euro, față de doar 1.500 cât avea la Dinamo.


Denis Ciobotariu pleacă la CFR Cluj

Denis Ciobotariu este al patrulea fotbalist care pleacă de la Dinamo în această iarnă după Brito, Linas Klimavicius și Dan Nistor. În actualul sezon din Casa Pariurilor Liga 1, Denis Ciobotariu a jucat 18 meciuri și a marcat două goluri.

ADVERTISEMENT

Ciobotariu va ajunge la CFR Cluj, iar în schimb Mihai Butean se va alătura lotului lui Dușan Uhrin.

  • 21 de ani a împlinit Denis Ciobotariu pe 10 iunie

A marcat împotriva FCSB-ului

Denis Ciobotariu a înscris împotriva FCSB-ului și a declarat la sfârșitul meciului că și-a îndeplinit un vis: „Mă bucur foarte mult că am marcat şi că am reuşit să-mi ajut echipa şi mi-am îndeplinit un vis cu acest gol. Să marchez într-un derby cu Steaua, ăsta a fost unul din visele mele. 

ADVERTISEMENT

Am jucat pe toată durata meciului pe postul de fundaş dreapta, eu zic că m-am adaptat destul de bine la acest post şi mă bucur că am înscris”.

„Îmi urmăreşte toate meciurile şi el şi mama, din Liban.

Mă bucur mult că şi ei sunt alături de mine şi acum aştept  mesajul de la el, pentru că sigur are multe să-mi spună şi bune şi rele. O să-mi zică fault, minge lungă, normal”, a mai spus fundașul central, referitor la Liviu Ciobotariu, tatăl său.

ADVERTISEMENT

Mihai Butean a refuzat în vară FCSB-ul pentru a colabora cu Dan Petrescu: „Le mulțumesc celor de la FCSB și Dinamo că s-au interesat de mine, din punct de vedere sportiv am ales campioana României, cu toate că celelalte oferte au fost mai bune financiar.

CFR  e singura care joacă în Liga Campionilor…iar pentru mine să joc într-o asemenea competiție înseamnă realizarea unui vis.

A contat foarte mult că echipa este pregătită de Dan Petrescu, a fost cel mai bun fundaș dreapta al României și sunt onorat să mă antreneze un component al Generației de Aur”.

  • 650.000 de euro este cota de piață a lui Denis Ciobotariu, conform transfermarkt.com
  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Mihai Butean, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT