Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum se prezintă Belarusul înaintea meciului cu România: „Fotbalul nostru e la pământ!”

Belarus are emoții mari înaintea duelului cu România. Trupa pregătită de Carlos Alos trebuie să gestioneze un schimb de generații, iar noul val se dovedește a fi de slabă calitate.
12.10.2023 | 14:12
Cum se prezinta Belarusul inaintea meciului cu Romania Fotbalul nostru e la pamant
Cum se prezinta Belarus inaintea meciului cu Romania. foto: inquamphotos.com
ADVERTISEMENT

Belarus – România este meciul care îi pot face pe tricolori favoriți în drumul spre Euro 2024. Trupa lui Iordănescu va alinia cea mai bună echipă în partida din deplasare. România are un singur gând în duelul cu Belarus. Obținerea celor trei puncte.

Hamutovski o vede pe România favorită

“Nu cred că sunt tensiuni, jucătorii au respect. Acum, jucătorii așteaptă să vadă ce se poate schimba în echipă din punct de vedere atmosferă sau sistem de joc. Încă nimeni nu știe ce se schimbă.

ADVERTISEMENT

El a venit înainte de meciul cu Andorra și Israel, dar nu a putut schimba nimic. A convocat mai mulți jucători despre care nu știa, a primit recomandări de la federație sau de la staff-ul tehnic.

Acum, el a făcut o analiză după meciurile cu Andorra și Israel și a făcut prima schimbare în fața echipei, o față pe care el a modelat-o. Astăzi, în meciul contra României, vom vedea ce a schimbat după staff-ul vechi.

ADVERTISEMENT

După părerea mea, voi sunteți favoriți, dar și noi avem șanse. Voi știți bine, și Bănel știe bine, suntem organizați, suntem concentrați, și dacă stăm bine în teren, putem să îi învingem pe oricine”, a declarat Vasili Hamutovski pentru FANATIK SUPERLIGA.

Belarus trece printr-o reconstrucție

Naționala României se pregătește să atace în valuri în deplasarea cu Belarus. Cu opțiuni serioase în zona ofensivă, Iordănescu are de unde alege pentru a aduce la București toate punctele. Un singur impediment stă între România și o victorie în această seară. Terenul din Budapesta se prezintă în condiții îndoielnice.

ADVERTISEMENT

“Deși eu sunt român, o să-ți spun ceva. Treaba asta cu Belarusul nu mi se pare corectă, să joci meciurile pe teren neutru doar pentru că, politic, este aliata Rusiei. Mi se pare ceva de genul, ori nu te accept la fel ca pe ruși, ori dacă te accept, îți dau aceleași condiții”, a punctat Horia Ivanovici.

“Știm ce s-a întâmplat, nu putem să schimbăm nimic. Jucăm meciurile de acasă în Ungaria, asta s-a întâmplat și trebuie pregătit cât mai bine. Jucăm fără suporteri, nu putem schimba nimic, asta e situația. Presa din Belarus nu scrie nimic despre echipa României.

ADVERTISEMENT

Ei se concentrează doar pe echipa noastră națională. Avem o mare problemă, generația s-a schimbat. Generația nouă nu joacă la echipe mari, nu joacă în străinătate, mulți joacă în campionatul intern. Fotbalul nostru e la pământ”, a completat Vasili Hamutovski.

FANATIK SUPERLIGA se difuzează în exclusivitate pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri, în direct, de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Belarus se confrunta cu un schimb de generatii

 

ADVERTISEMENT