Sport

Denis Oncescu, coșmarul ”câinilor” în derby-ul CSA Steaua – Dinamo. Portarul a comis-o la ambele goluri ale ”militarilor”. Video

Prima repriză a meciului CSA Steaua - Dinamo a fost marcat de erorile grave comise de portarul Denis Oncescu la cele două goluri ale ”militarilor”.
18.04.2023 | 20:16
Denis Oncescu cosmarul cainilor in derbyul CSA Steaua  Dinamo Portarul a comiso la ambele goluri ale militarilor Video
Prima repriză a meciului CSA Steaua - Dinamo a fost marcat de erorile grave comise de portarul Denis Oncescu la cele două goluri ale ”militarilor”. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Într-o atmosferă de vis, cu un stadion pe care au venit peste 20.000 de spectatori, prima repriză a fost dominată de echipa lui Daniel Oprița, care a știut să profite de greșelile din defensiva ”câinilor”.

Denis Oncescu, gafe uriașe în CSA Steaua – Dinamo

Eroul negativ al primei părți a întâlnirii CSA Steaua – Dinamo, din etapa a 4-a a play-off-ului din Liga 2 Casa Pariurilor, a fost de departe portarul Denis Oncescu, vinovat la ambele goluri reușite de Bogdan Chipirliu.

ADVERTISEMENT

Abia se încheiase primul sfert de oră când a venit prima eroare a portarului dinamovist. Pe o lansare în adâncime a lui Tsvetelin Chunchukov, Răzvan Patriche a protejat balonul în așteptarea ieșirii dintre buturi a lui Oncescu.

Doar că acesta a fost ezitant și în cele din urmă a hotărât să rămână în poartă, iar Patriche a fost nevoit să facă fault pentru că deja fusese depășit de atacantul Stelei. Arbitrul George Găman nu a stat pe gânduri și a dictat penalty, iar Chipirliu a transformat.

ADVERTISEMENT

Ultrașii lui Dinamo au aruncat cu mai multe obiecte în teren, încercând să-l nimerească pe Bogdan Chipirliu, care s-a bucurat în fața lor și le-a făcut semn să nu se mai agite, arătându-le și tricoul pe care îl poartă.

Oncescu, gafă monumentală și la golul doi

Nu trecuseră decât puțin peste 10 minute de la deschiderea scorului și Denis Oncescu a comis-o din nou. Ieșit mult în lateral, portarul ”câinilor” a încercat să joace în propriul careu cu Gorka Larrucea, deși poziția era una de real pericol.

ADVERTISEMENT

Pasa lui Oncescu a fost una dezastruoasă, la câțiva metri buni de mijlocașul spaniol. Chipirliu a intuit perfect că este un moment greu pentru Dinamo, a făcut pressing și a reușit să scoată balonul din carambolul cu Larrucea.

Rămas singur cu poarta goală, pentru atacantul de la CSA Steaua a fost o simplă formalitate să facă 2-0. Fără doar și poate, eroul negativ al primei reprize este Oncescu, care a îngropat speranțele lui Dinamo într-un rezultat favorabil în Ghencea. VEZI AICI GAFELE LUI ONCESCU

ADVERTISEMENT

Derby-ul din Liga 2 Casa Pariurilor a fost întrerupt timp de 3 minute, după ce atmosfera la începutul confruntării a fost incandescentă, ultrașii ambelor formații aprinzând mai multe torțe și fumigene. În cele din urmă, în minutul 5, partida a fost reluată, fără să existe evenimente neplăcute.

ADVERTISEMENT
Tags: