Sport

CSA Steaua – Dinamo 2-0, în etapa 5 din play-off Liga 2 Casa Pariurilor. „Militarii” câștigă primul derby pe noul Ghencea. Video

Victorie pentru CSA Steaua în derby-ul etapei a 5-a din play-off-ul Liga 2 Casa Pariurilor. A învins-o pe Dinamo cu 2-0 și a revenit pe primul loc în clasament.
18.04.2023 | 21:01
CSA Steaua  Dinamo 20 in etapa 5 din playoff Liga 2 Casa Pariurilor Militarii castiga primul derby pe noul Ghencea Video
CSA Steaua - Dinamo 2-0, în etapa 5 din play-off Liga 2 Casa Pariurilor. Meci de coșmar pentru Patriche, care este eliminat. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
18-04-2023
16:00

CSA Steaua - Dinamo 2-0 (Chipirliu 19-pen., 30)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

FINAL – CSA Steaua se impune cu 2-0 și revine pe primul loc în Liga 2 Casa Pariurilor. Echipa lui Daniel Oprița are 47 de puncte, cu unul mai mult decât Poli Iași. De cealaltă parte, Dinamo a rămas pe poziția a patra, cu 38 de puncte.

Min. 85 – Cătălin Țîră face o cursă de senzație, pătrunde în careu din partea dreaptă și e împins din spate de un apărător al gazdelor, dar Găman nu dictează nici de această dată penalty.

Min. 74 – Ocazie uriașă pentru Dinamo! Dani Iglesias reia dintr-o poziție foarte bună centrarea lui de Moura, dar mingea se duce peste bara transversală.

Min. 69 – ELIMINARE PENTRU DINAMO!!! Căpitanul Patriche îl faultează stupid pe Bogdan Chipirliu și este eliminat pentru al doilea galben.

Min. 53 – Ovidiu Burcă a făcut trei schimbări la pauză, iar Dinamo a început mai bine actul secund. Roș-albii meritau un penalty după ce Beța l-a faultat în careu pe Țîră. Găman a lăsat însă jocul să continue.

Min. 45 – George Găman fluieră finalul primei reprize.

Min. 40 – Ocazie pentru Dinamo! Ghezali avansează în flancul drept, îi pasează în spate lui Bani, care șutează de la marginea careului, însă puțin pe lângă poartă.

Min. 30 – GOOOL CSA Steaua!!! Oncescu îi pasează în propriul careu lui Larrucea, care se pierde cu firea, iar mingea ajunge la Chipirliu, care face „dubla”.

Min. 24 – Șansă bună pentru roș-albi! Bani trimite mingea în careu, Giafer o reia spectaculos, dar balonul se duce pe lângă poarta lui Dincă.

Min. 19 – GOOOL CSA Steaua!!! Remus Chipirliu deschide scorul de la punctul cu var! Lovitura de pedeapsă a fost obținută de Chunchukov, faultat în careu de Patriche.

Min. 1 – A început CSA Steaua – Dinamo!

18-04-2023
14:27

Echipele de start la derby-ul CSA Steaua - Dinamo

Echipele de start la derby-ul CSA Steaua – Dinamo.

  • CSA Steaua: Dincă – Drăghici, Beța, Sabău, Corbu – Ad. Popa, Șt. Pacionel, Bărbulescu, Bodișteanu – Chipirliu, Chunchukov. Rezerve: Iancu – Oroian, Ad. Ilie, Enceanu, Balgiu, Ciocoteală, D. Matei, Kayondo, Trică. Antrenor: Daniel Oprița.
  • Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer, Patriche, Amzăr – Larrucea, Iglesias, N. Rosu – I. Rosu, Ghezali, Bani. Rezerve: Dujmovic, Bena, Țîră, D. Irimia, Borcea, A. Șerban, Al. Pop, A. Florescu. Antrenor: Ovidiu Burcă.

Meciul CSA Steaua – Dinamo are loc marți, 18 aprilie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei 5 din play-off-ul Ligii 2 Casa Pariurilor. Apele au fost agitate recent de inițiativa prezentată de Vasile Dîncu în scopul de a ajuta CSA Steaua să poată promova chiar de acum, echipa militară ocupând locul 2 în play-off, loc promovabil direct, dacă va rămâne acolo la final. este pe locul 4, cu 38 de puncte, unul mai puțin decât Oțelul Galați, care ar promova direct de pe locul 3 dacă nu ar primi acest drept CSA Steaua.

Unde se joacă meciul CSA Steaua – Dinamo

Întâlnirea CSA Steaua – Dinamo se dispută marți, 18 aprilie, de la ora 19:00, pe stadionul echipei militare din cartierul Ghencea, în etapa 5 din play-off-ul Ligii 2 Casa Pariurilor. Se speră ca stadionul Ghencea să fie plin la acest derby bucureștean al ligii secunde. Pentru fanii Stelei acesta este eternul derby al fotbalului românesc, dar există foarte mult voci contrare, care spun că derby de România a rămas FCSB – Dinamo.

ADVERTISEMENT

Oficialii CSA Steaua speră ca stadionul să fie plin la ora acestui meci de tradiție al fotbalului românesc, indiferent dacă ei sau echipa lui Gigi Becali din prima divizie reprezintă continuatoarea de drept a Stelei de la Sevilla. Se speră să se joace cu casa închisă, chiar dacă acesta lucru înseamnă prezența unui număr foarte mare de suporteri ai câinilor, în jur de 10.000, ceea ce presupune sporirea considerabilă a numărului forțelor de ordine pentru acest eveniment, știute fiind numeroasele antecedente dintre galerii.

Cine transmite la TV patrtida CSA Steaua – Dinamo

Partida CSA Steaua – Dinamo se joacă marți, 18 aprilie, de la ora 19:00, pe stadionul Ghencea, în etapa 5 din play-off-ul Ligii 2 Casa Pariurilor și va putea fi urmărită pe micile ecrane pe cele trei posturi care au drept de difuzare ale meciurilor din Liga 2 Casa Pariurilor, Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București marți, 18 aprilie, pare că și vremea s-a decis să devină favorabilă fotbalului după ce cu 24 de ore mai înainte a plouat de a rupt. Soarele a ieșit hotărât pe la ora prânzului, cu o maximâ de 17 grade. La ora meciului însă va fi din nou cer noros, fără pericol de umbrele. Și temperatura va fi excelentă, în jur de 14 grade. Va arbitra acest meci craioveanul George Găman.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CSA Steaua – Dinamo

Daniel Oprița nu are mari probleme de lot pentru derbyul cu Dinamo. Antrenorul CSA Steaua a declarat că nu se pune nici cum problema ca echipa sa să facă vreun favor câinilor, pentru a-i ajuta la promovare și că echipa sa va juca hotărât să repete victoria din partida tur. Oprița e convins că simplul fapt că se joacă un meci CSA Steaua – Dinamo va fi suficient pentru a-i motiva pe jucători pentru victorie.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, știe că nu trebuie să se aștepte la nici un ajutor din partea steliștilor și că elevii săi pur și simplu trebuie să se dovedească mai buni. Un succes în acest meci ar menține mărite șansele la promovare directă pentru câini, pentru că altminteri, dacă nu se va aplica legea Dîncu, oricum locul de baraj este greu să îl mai ia cineva. Nici aici nu sunt probleme importante de lot.

Cote la pariuri la jocul CSA Steaua – Dinamo

Pentru casele de pariuri efectiv este un meci de un echilibru total, fapt confirmat și de cotele absolut identice la victorie primite de cele două echipe, respectiv 2,65. Evident, de aici decurge aceeași perfectă egalitate și pentru opțiunea șansă dublă 1X, cotă 1,50 dar și pentru cea a golului marcat, cu cota de 1,35. Pentru pariul over 1,5 goluri în meci avem o cotă de 1,40.

ADVERTISEMENT

Nu există decât un singur meci între cele două echipe, cel din sezonul regulat, cu Dinamo în rol de gazdă. S-a impus CSA Steaua după ce Dinamo a reușit să deschidă scorul în minutul 41 prin francezul Ghezali. A egalat aproape imediat Pacionel iar Chipirliu, la câteva minute de la reluare, este cel care a stabilit scorul final în favoarea militarilor, deși ocazii au mai fost multe de ambele părți până la final.

ADVERTISEMENT