Life

Denisa Filcea, soția lui Flick, adevărul despre scandalul cu fotografa din Ucraina: “Îmi e frică de ce se poate întâmpla”

Denisa Filcea, soția lui Flick, a spus adevărul despre scandalul cu fotografa din Ucraina. Aceasta i-a făcut pozele de la botezul fiicei sale.
12.09.2022 | 18:18
Denisa Filcea sotia lui Flick adevarul despre scandalul cu fotografa din Ucraina Imi e frica de ce se poate intampla
Denisa Filcea, adevărul despre scandalul cu fotografa din Ucraina. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Denisa Filcea, soția lui Flick, a vorbit despre scandalul cu fotografa originară din Ucraina. Aceasta i-a făcut pozele de la botezul Evei Maria, refuzând să i le mai dea.

Denisa Filcea, adevărul despre scandalul cu fotografa din Ucraina

Soția lui Flick a avut o reacție în legătură cu scandalul cu fotografa de origine ucraineană.

Fosta Miss Planet 2019 a scris pe rețelele sociale că motivul pentru care nu a publicat mai multe imagini de la botezul fiicei sale este că fotografa pe care au angajat-o ar fi refuzat să mai facă poze după ce s-au întors de la biserică.

ADVERTISEMENT

La rândul său, fotografa a acuzat-o pe soția lui Flick că nu și-ar fi respectat înțelegerea în privința sumei de bani pe care urma să o primească după ce realiza fotografii la botez.

După ce a început scandalul între cele două, contul de Instagram al Denisei a fost închis. Soția lui Flick consideră că fotografa a avut legătură cu acest lucru.

ADVERTISEMENT

“Am contul de Instagram închis pentru că ea mi-a blocat contul. A apelat, nu știu, la hackeri, nu știu la cine și mi-a suspendat contul pe motiv că prestația mea din online nu urmărește criteriile comunității.

Eu n-am postat nimic, n-am făcut nimic, eu nici măcar nu m-am apărat pe contul meu de Instagram după ce ea a făcut postarea., a declarat Denisa pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Denisa mai susține că a șters unele comentarii de la cei care cred partea de povestea a fotografei, apoi s-ar fi trezit cu contul blocat.

Fotografa a publicat fotografii cu copilul lui Flick și al Denisei fără acordul lor

Denisa Filcea a mai spus că fotografa a contactat branduri, spunându-le reprezentanților acestora să nu mai lucreze cu ea.

ADVERTISEMENT

Fotografa a făcut publice imagini cu Flick, Denisa și cu fetița lor de la botez, fără permisiunea cuplului. Părinții nu au dezvăluit chipul fiicei lor pe rețelele sociale din motive de siguranță.

“Mă atacă pe toate părțile, Instagramul e una, a contactat branduri și le-a cerut să nu mai lucreze cu mine și a vorbit foarte urât despre mine brandurilor respective, a făcut publice fotografiile noastre, fotografiile din cadrul evenimentului nostru intim, eveniment privat, fotografii cu copilul meu nou-născut, care evident, nu este major, fără permisiunea noastră.

Legea interzice postarea fotografiilor minorilor în spațiul public fără acordul părinților. Eu și Sebastian am hotărât, din motive de siguranță, să nu postăm fața copilului nostru în mediul online, ea a făcut asta, mi-a expus copilul, mi-a încălcat dreptul la intimitate și la viață privată.”, a mai explicat Denisa pentru sursa citată.

Fotografa a mai postat imagini din casa Denisei, dar și de pe stradă, în care apare chipul fiicei lor.

“Am refuzat să o plătesc ilegal”

Soția lui Flick a mai spus că fotografa de origine ucraineană ar fi cerut mai mulți bani decât au stabilit la început.

“Eu nu am refuzat nicio secundă să o plătesc pe această femeie. Eu am refuzat să o plătesc ilegal. Ea a cerut mai mulți bani decât stabiliserăm inițial.”, a mai spus vedeta.

Cele două ar fi stabilit suma de 150 de euro pentru fotografiile realizate la botez. După ce a încasat banii, Denisa susține că fotografa ar mai fi cerut încă 250 de euro pentru că “diferit față de ce prezentasem eu inițial, s-a lungit drumul cu 15 minute dus și încă 15 întors, din cauza faptului că ploua torențial”.

Vedeta ar fi fost de acord să-i plătească diferența, dar numai dacă fotografa i-ar fi dat o factură.

“Eu n-am refuzat să o plătesc deși e abuziv, am refuzat să o plătesc ilegal. Eu încasez totul în firmă, acolo îmi sunt banii, nu pot să-i scot. Sunt banii firmei.”, a adăugat Denisa.

Denisa crede că totul a fost “premeditat” și că fotografa ar fi avut nevoie de promovare din partea ei.

Aceasta a ajuns la Denisa prin intermediul unei prietene, deși tânăra nu ar fi avut nevoie de ajutorul ei, după cum a ținut să sublinieze în cadrul interviului.

“Ea a venit către noi, noi am fost de acord să o ajutăm deși ea și în postarea ei cumva profită de situația aceasta regretabilă (…).”, a mai transmis Denisa.

Denisa mai spune că a ajutat-o pe fotografă și a sunat la mai multe reviste cu care aceasta ar putea colabora. Mai mult, a luat-o pe aceasta la evenimentul VIVA, unde a fotografiat mai multe persoane publice.

Femeia respectivă s-ar folosi de numele și de imaginea soțului ei, deși Flick nu are legătură cu povestea.

Denisa se teme de ce i s-ar putea întâmpla

Fotografa i-a trimis Denisei pozele de la botez, însă acestea nu sunt deloc profesionale, conform așteptărilor.

“Cred că se ajungea, totuși, la un scandal sau la un război așa cum l-a numit ea deoarece fotografiile pe care mi le-a trimis ea sunt sub orice critică. (…) Nu se vede nimic, nu îți dai seama de nimic, nu am nicio poză bună.”, a mai precizat ea.

Soția lui Flick se teme de faptul că în mediul online există imagini cu chipul fiicei sale. În plus, fotografa respectivă îi știe adresa, lucru care o face să-i fie frică de ce s-ar putea întâmpla în continuare.

Tânăra face apel la public, în speranța că cineva o poate ajuta.

“Eu, în țara mea, acum sunt batjocorită de un străin și nu am ce să fac. Îmi e frică de ce se poate întâmpla mai ales că ea știe unde stau și la cât de malefică e, mă pot aștepta la orice. (…)

Mă las pe mâna instuituțiilor competente să mă ajute și fac apel public către toți care mă pot ajuta pentru că repet, sunt un cetățean disperat care nu știe ce să facă, care este atacat de un străin, cu drepturi mai mari ca ale mele și nu știu ce să fac.”, a mai declarat Miss Planet 2019.

În continuare, fotografa în cauză nu poate fi contactată de către soția lui Flick. Nici persoanele care i-au prezentat-o Denisei nu pot lua legătura cu ea.

Varianta fotografei în legătură cu scandalul cu Denisa

Într-o postare din mediul online, fotografa, pe numele său Diana Tarasova, și-a povestit versiunea. Aceasta susține că ședința foto a durat mai mult decât era stabilit inițial.

Prețul pentru două ore ar fi fost de 150 de euro, cu tot cu o reducere aplicate de fotografă. Ședința ar fi durat mai mult, iar prețul ar fi ajuns la 400 de euro.

ADVERTISEMENT