Life

Denise Rifai, întrebări fără perdea pentru Dacian Cioloș: “Ați participat vreodată la spirale MISA?”

Denise Rifai aduce în fața telespectatorilor un nou invitat surpriză, în emisiunea pe care o moderează la Kanal D pentru al doilea sezon.
24.09.2021 | 12:21
Denise Rifai intrebari fara perdea pentru Dacian Ciolos Ati participat vreodata la spirale MISA
Denise Rifai, întrebări fără perdea pentru Dacian Cioloș: "Ați participat vreodată la spirale MISA?”. Sursa foto: kanald.ro
ADVERTISEMENT

Fostul premier al României, Dacian Cioloș, primește câteva întrebări fără perdea din partea moderatoarei, în ediția de duminică, 26 septembrie, de la ora 22:00.

Politicianul, care este unul dintre liderii USR-Plus, trebuie să dea un răspuns foarte clar în show-ul „40 de întrebări”, de la Kanal D, legat de spiralele MISA.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai îl are invitat pe Dacian Cioloș, în emisiunea sa

În felul acesta Dacian Cioloș trebuie să mărturisească dacă a luat parte sau nu la o astfel de adunare, condusă de Gregorian Bivolaru. I-a fost elev sau nu lui Bivolaru?

Întrebarea vine după ce în spațiul public au apărut informații conform cărora fostul premier al României ar fi luat parte la o spirală MISA, în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT

Și acesta nu este singura dezvăluire pe care o va face fostul ministru al Agriculturii în emisiunea moderată de Denise Rifai, săptămâna aceasta, de la ora 22:00.

„De ce nu ați jurat credință poporului român cu mâna pe Biblie?”, „Sunteți un politician ipocrit?”, „L-ați ajutat pe Traian Băsescu să-l trimită după gratii pe Dan Voiculescu?”, sunt alte întrebări incomode la care va răspunde Dacian Cioloș.

ADVERTISEMENT

Politica este cuvântul cheie al emisiunii „40 de întrebări”, invitatul de duminică, 26 septembrie, fiind o personalitate activă pe scena publică românească.

Dacian Cioloș, în fața unor întrebări incomode, la Kanal D

Apropiat al președintelui francez Emmanuel Macron și lider al grupului politic Renew Europe, al treilea ca mărime din Parlamentul European, Dacian Cioloș le va arăta celor de acasă cine este cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Politicianul, care este și comisar european pentru agricultură, dă cărțile pe față și scoate la iveală omul care se ascunde în spatele meseriei pe care o practică de ani buni.

„Este ieșirea de la guvernare colacul de salvare al URS PLUS?”, „V-ați opune suspendării președintelui Iohannis?”, „Sunteți omul Franței în politica de la București?”, „Sunteți un politician mai puternic decât Dan Barna?”, sunt alte întrebări la care va răspunde Dacian Cioloș.

Politicianul și Denise Rifai nu sunt pentru prima oară față-n față. În anul 2019 cei doi au avut un schimb de replici dur, la Realitatea TV, unde vedeta modera emisiunea „Jocuri de putere”, scrie paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT