Life

Denise Rifai, întrebări fără perdea pentru Ramona Bădescu: „Le-ați reproșat părinților că v-au înfometat?”

Denise Rifai o are ca invitată pe Ramona Bădescu în noua ediție a emisiunii 40 de întrebări de la Kanal D.
06.11.2021 | 17:45
Denise Rifai intrebari fara perdea pentru Ramona Badescu Leati reprosat parintilor ca vau infometat
Ramona Bădescu, invitată la 40 de întrebări, cu Denise Rifai
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea tv Ramona Bădescu va primi cele 40 de întrebări de la Denise Rifai în ediția din 7 noiembrie, de la ora 22:45, la Kanal D.
Vedeta devenită mamă la vârsta de 51 de ani va face lumină cu privire la multe necunoscute din viața ei.

Denise o va întreba, printre altele, despre copilăria deloc ușoară a Ramonei, dar și despre cum a reușit să devină o femeie de succes în showbiz.

ADVERTISEMENT

O serie de lucruri neștiute vor ieși la iveală despre vedeta stabilită de ani buni în Italia, precum faptul că a avut complexe legate de fizicul ei ori că părinții au înfometat-o când era mică.

Ramona Bădescu, invitată lui Denise Rifai la 40 de întrebări

„V-ați simțit judecată de societate pentru că ați devenit mama la 51 de ani?”, “Când nu v-a mai fost frică de tată?”, “Le-ați reproșat părinților că v-au înfometat în copilărie?”, “Când ați scăpat de complexul femeii urâte?”, “L-ați iertat pe fostul soț pentru că v-a lăsat pe drumuri?”, “E greu să vorbești limba română?”, “Ați furat vreodată bărbatul altei femei? “, “V-a făcut frumusețea viața mai ușoară?”, sunt doar câteva dintre întrebările pregătite de Denise Rifai pentru Ramona Bădescu.

ADVERTISEMENT

Ramona a primit provocarea de a-și pune sufletul pe tavă și a mărturisit că a fost măgulită când a aflat că Denise Rifai vrea să afle mai multe lucruri despre viața ei.

„Este măgulitor pentru că cineva să se intereseze de viața mea, să-mi pună întrebări … Eu sunt cu inima deschisă”, îi spune Ramona prezentatoarei de la Kanal D la începutul interviului-maraton.

ADVERTISEMENT

Ramona Bădescu este una dintre cele mai de succes actrițe și prezentatoare tv din România. Succesul ei a depășit și granițele țării, bruneta atrăgându-i la un moment dat atenția regizorului american Steven Spielberg.

O viață de roman

Ramona a urmat mai multe cariere de-a lungul timpului. Ultima ei prezență la un proiect în România a fost la postul OTV, unde realiza o emisiune de tip bingo.

ADVERTISEMENT

Bădescu a intrat de curând și în politică. Femeia în vârstă de 53 de ani a candidat la alegerile locale, în Roma, însă nu a reușit să le câștige. Totuși, primarul capitalei italiene a numit-o consilier personal. Ramona se ocupă de problemele românilor ajunși în Italia, fiind unul dintre cei mai importanți vectori de imagine pentru aceștia.

Și viața personală a vedetei a fost una destul de zbuciumată. Ramona a fost căsătorită cu un baron italian și a trecut printr-un divorț neplăcut. Vedeta se bucură acum de copilul ei, Ignazio, în vârstă de 2 ani și de noul partener din viața ei.

ADVERTISEMENT