Fotbal intern

Dennis Man, cel mai în formă jucător al FCSB în acest campionat: 8 goluri în ultimele 4 meciuri! Ce a declarat jucătorul

21.09.2020 | 00:06
Dennis Man cel mai in forma jucator al FCSB in acest campionat 8 goluri in ultimele 4 meciuri Ce a declarat jucatorul
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu și Mirel Rădoi pot fi în culmea fericirii după ultimele evoluții ale lui Dennis Man, iar extrema drepta a FCSB-ului a câștigat meciul cu FC Argeș de unul singur, după ce a înscris un hattrick și putea să o mai facă cel puțin o dată.


UPDATE, 21 septembrie, ora 00:07. Dennis Man a declarat după meci: “Jucătorii care am rămas sănătoși am dat totul pe teren. Mă bucur foarte mult ca sunt bine, mă rog la Dumnezeu să rămân bine. Cred că joi este un meci capital, vrem să ne calificăm mai departe. Ne bucurăm că îl avem alături de noi pe Straton, azi a scos o minge foarte grea”

ADVERTISEMENT

Dennis Man – FC Argeș 3-0, iar FCSB se menține aproape de contracandidatele la titlu CS U Craiova și CFR Cluj, iar puștiul de 22 de ani este pe val și decide meciuri de unul singur.

Man a avut meciuri extrem de bune și la naționala de tineret unde prinde din ce în ce mai multă încredere, ceea ce a remarcat și Adrian Mutu, iar Man are două hattrick-uri în ultimele două partide.

ADVERTISEMENT

Dennis Man e de neoprit după ce i-a crescut cota de 25 de ori

Adrian Mutu, noul selecționer al României U21, a fost impresionat de Man după ultima acțiune a tricolorilor mici, 3-1 cu Finlanda și 3-0 cu Malta: ,,Mă bucur pentru Man că a marcat. El este și poate fi urmașul meu. Trebuie să dea goluri și să muncească în teren. I-am schimbat puțin poziția și văd că a fost benefic. Sunt fericit pentru el”.

Jucătorul roș-albaștrilor își confirmă forma bună din ultimele partide, iar cu Backa Topola în Europa League (6-6, 4-5 la penalty-uri), Man a bifat un hat-trick și a mai înscris un gol și la penalty-uri.

ADVERTISEMENT

Dennis Man a fost adus în 2016 de la UTA Arad pentru doar 250.000 de euro, iar acum valorează 5 milioane de euro și poate fi una dintre cele mai tari lovituri date în ultimii ani de Gigi Becali!

Victimele lui Dennis Man, fotbalistul care nu a fost dorit de nimeni la FCSB!

Ana Maria Prodan a mărturisit că transferul lui Dennis Man la FCSB, a fost cel mai greu transfer realizat în cariera sa de impresar, deși a fost în situația să faciliteze multe transferuri, pentru jucători mai bine cotați,

ADVERTISEMENT

Șocant, se pare că nici Laurențiu Reghecampf nu l-a dorit la acel moment pe fotbalistul venit de la UTA: ,,Cel mai greu transfer a fost al lui Dennis Man de la UTA la Steaua. Pentru că nu-l voia nimeni, numai eu și patronul. Nici măcar Reghe nu l-a vrut, că era mic și ei jucau în Liga Campionilor. Pe Gigi l-am sunat, juca UTA barajul și i-am zis: ‘Patroane, uite-l pe copilul ăsta’. S-a uitat, a zis: ‘Ok. Eu îl aduc peste toată lumea.’ A fost alegerea lui Gigi Becali”, a spus Anamaria Prodan pentru Telekom Sport.

  • FCSB – FC Argeș 3-0: trei goluri
  • Topola – FCSB 6-6 (4-5 la penalty-uri): trei goluri, plus golul din penalty care a adus calificarea
  • FC Voluntari – FCSB 2-1: un gol
  • Malta U21 – România U21 0-3: un gol

______________________________________________________________________________________________________

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Slovan Liberec: 3,14 este cota pentru „1 solist“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: