Fotbal intern

Dennis Man, din nou faţă în faţă cu victima favorită. Cu FC Argeş marca singurul lui hat-trick din Liga 1

26.01.2021 | 14:00
Dennis Man din nou fata in fata cu victima favorita Cu FC Arges marca singurul lui hattrick din Liga 1
ADVERTISEMENT

Dennis Man este golgheterul Ligii 1, cu 14 reuşite. Trei dintre acestea au venit în poarta celor de la FC Argeş, echipă pe care FCSB o înfruntă din nou marţi. În partida tur, Man marca singurul său hat-trick în Liga 1 în tricoul echipei din comuna Berceni.

Pe 20 septembrie 2020, FCSB o înfrunta pe FC Argeş într-o partidă considerată pe propriul teren, dar care se disputa la Giurgiu. În condiţii cu adevărat speciale, deoarece trupa lui Anton Petrea era lovită în plin de pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Câţiva dintre cei mai importanţi jucători fuseseră diagnosticaţi cu noul coronavirus, iar primul 11 al FCSB era unul serios improvizat. Cu Straton, Briceag, Cană, Ion, Perianu, Ion, Buziuc şi Petre toţi printre titulari. Cu Pantea, Ardelean, Simion și Horșia intrați de pe banca de rezerve.

Dennis Man, testat pozitiv la noul coronavirus la doar câteva zile după ce marca de trei ori în poarta lui FC Argeș, în partida tur

Contextul era cu atât mai special pentru FCSB, care venea după partida incredibilă de la Topola, în turul 2 preliminar din Europa League. Una dintre cele mai ciudate din istoria cupelor europene.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Anton Petrea obținea calificarea la lovituri de departajare, după un 6-6 la capătul a 120 de minute. Și gafe de cascadorii râsului pentru ambele formații. Și în Serbia, Petrea a folosit o formulă improvizată, din cauza numeroaselor indisponibilități.

Iar la doar câteva zile după meciul cu piteștenii, urma un alt meci important pentru FCSB. Cu Slovan Liberec, în turul 3 al Europa League. Astfel că Petrea era nevoit să își și menajeze puținii jucători pe care îi mai avea apți. A fost dezastru în fața cehilor, un 0-2 care nu lăsat loc de prea multe speranțe.

ADVERTISEMENT

Dar pe FC Argeș, FCSB i-a învins chiar fără probleme. Chiar și cu acel prim 11 “cârpit” cu nume care nu spun nimic la nivelul Ligii 1. Piteștenii nici nu au existat pe teren și nu au pus nicio problemă defensivei conduse de Cană și Briceag.

Dennis Man a fost eroul acelei partide, cu trei goluri marcate. Este singurul hat-trick în Liga 1 pentru fotbalistul de 22 de ani. Marcase de trei ori și în Serbia, cu una dintre reușite în prelungirile partidei de la Topola.

ADVERTISEMENT

La doar câteva zile după victoria cu FC Argeș, Dennis Man a fost și el testat pozitiv la coronavirus. A pierdut două partide, ambele pierdute de FCSB. Cu Poli Iași și Slovan Liberec.

Și pentru partida de marți, Dennis Man vine într-o formă destul de bună. A marcat două goluri în cele trei partide din 2021 ale FCSB.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 9,50 este cota pentru „total goluri: 5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT