Fotbal intern

Dennis Man e pe lista Atalantei! Starul FCSB-ului îi poate lua locul golgeterului italienilor

03.04.2020 | 15:21
Dennis Man e pe lista Atalantei Starul FCSBului ii poate lua locul golgeterului italienilor
ADVERTISEMENT

Dennis Man este unul dintre cei mai în formă jucători ai FCSB-ului din actualul sezon, iar italienii de la Atalanta, formație care a ajuns în sferturile de finală Champions League, sunt dispuși să achite 10.000.000 de euro pentru român, conform gsp.ro.

Dennis Man e pe lista Atalantei

Dennis Man și Florinel Coman sunt cei mai doriți fotbaliști de la FCSB, iar dacă fotbalistul adus de la Viitorul are o ofertă de la Orlando City din MLS, Dennis Man este dorit de Atalanta Bergamo, revelația din Serie A și din Champions League.

ADVERTISEMENT

Italienii vor să-l vândă pe Josip Ilicic, golgeterul echipei, pentru 25.000.000 de euro și consideră că o posibilă venire a lui Dennis Man ar fi benefică și ar înlocui golul lăsat în cazul în care atacantul din Slovenia va părăsi echipa.

Dennis Man a mai avut o ofertă de la Feyenoord

Dennis Man nu duce lipsă de oferte și a mai fost dorit de olandezii de la Feyenoord, dar Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a explicat că oferta nu a fost scrisă, motiv pentru care nu a luat-o în considerare, ca în cazul lui Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

„Am avut niște discuții și pentru Dennis Man, dar nu am primit o ofertă oficială, la Coman e ofertă oficială”, a mai spus Gigi Becali.

În actualul sezon, Dennis Man a reușit să înscrie șapte goluri și să ofere patru pase decisive în 24 de partide jucate pentru FCSB, fiindu unul dintre oamenii de bază a lui Bogdan Vintilă, antrenorul echipei.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, antrenorul naționalei U21, a vorbit în Italia despre Dennis Man, pe care l-a lăudat și despre care spune că ar face mari performanțe într-un campionat puternic: „Dennis Man, de la FCSB, va fi viitoarea vedetă a României.

Țineți minte acest nume, pentru că o să fie un mare campion”.

  • 5.500.000 de euro este cota de piață a lui Dennis Man, conform transfermarkt.com