Sport

Dennis Man își cere scuze fanilor Parmei după prestația slabă cu Venezia. ”Sunt dezamăgit!”

Dennis Man a avut o prestație ștearsă la ultima apariție în tricoul Parmei și a ținut să-și ceară scuze în fața suporterilor echipei sale.
28.12.2022 | 09:24
Dennis Man isi cere scuze fanilor Parmei dupa prestatia slaba  cu Venezia Sunt dezamagit
Vazquez a marcat de două ori, dar Dennis Man a ratat șansa unui al treilea gol, și echipa sa a remizat cu Venezia.
ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă, accidentat, nu a evoluat în ultima partidă a celor de la Parma în Serie B, 2-2 cu Venezia. A făcut-o Dennis Man, însă cu o prestație ștearsă, pe care internaționalul român și-a asumat-o.

Dennis Man, mesaj pentru fani: ”Important este să credem în noi”

Luni, în Serie B, Pisa, cu Marius Marin şi Olimpiu Moruţan titulari, a învins în deplasare pe Spal Ferrara, scor 1-0. O partidă în care, așa cum ați aflat deja, ambii jucători români au fost lăudați de italieni.

ADVERTISEMENT

Moruțan a fost catalogat drept ”pericolul numărul unu pentru Spal”, și a primit nota 6,5. În timp ce despre Marius Marin, notat cu 7 de Tuttomercatoweb, s-a spus că este un ”rege al intercepțiilor”.

Pisa ocupă locul 5, cu 29 de puncte adunate în 19 meciuri. Una mai sus față de Parma, echipa lui Dennis Man și Valentin Mihăilă. Care a condus cu 2-0 la Venezia, grație dublei lui Vazquez, dar a fost egalată. Și, cu 27 de puncte, ocupă locul 6.

ADVERTISEMENT

Man, jucător monitorizat de AC Milan, a fost titular și avea să fie schimbat în minutul 79, la scorul de 2-1 pentru echipa sa. ”Cu siguranță, cel mai slab de pe teren pentru Parma.

A avut multe ocazii, dar le-a tratat prost. Mai ales la acea fază care a semănat cu un penalty, dar i-a permis lui Joronen să intervină. Ne așteptăm mult mai mult de la el”, a notat Tuttomercatoweb.

ADVERTISEMENT

Faza amintită a fost consemnată în minutul 77. Și, în loc de 3-1 avea să fie 2-2, Pierini egalând pentru gazde la numai trei minute după ce internaționalul român părăsea terenul. Notat cu 5, cel mai mic calificativ din tabăra Parmei.

Dennis Man și-a asumat faptul că a avut o zi mai slabă. Și, astăzi, a transmis un mesaj pe rețelele sociale. În care a ținut să își exprime dezamăgirea pentru rezultatul obținut, 2-2.

ADVERTISEMENT

”Sunt dezamăgit pentru ziua de ieri. Îmi pare rău pentru suporterii care ne-au susținut, dar face parte din joc, mai e mult de parcurs. Important este să credem în noi și să avem spiritul potrivit pentru meciurile de anul viitor”, a fost mesajul lui Man, pe Instagram.

ADVERTISEMENT