Fotbal international

Dennis Man și Vali Mihăilă i-au convins pe italieni: ”Reprezintă rezerva de aur a Parmei”

05.04.2021 | 10:48
Dennis Man si Vali Mihaila iau convins pe italieni Reprezinta rezerva de aur a Parmei
ADVERTISEMENT

Jurnaliștii italieni se întrec în laude la adresa românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă. Pentru achiziția lor Parma a plătit 21,5 milioane de euro, dar investiția face toți banii notează Parmalive.

Dennis Man a bifat, sâmbătă, al treilea meci consecutiv în primul 11 și a marcat primul gol în tricoul ”cruciaților”. Mihăilă, care avea probleme medicale în momentul transferului, are la rândul lui evoluții apreciate de specialiști.

ADVERTISEMENT

Sursa amintită menționează că Dennis Man a fost declarat omul meciului, în remiza Parmei, scor 2-2 cu Benevento, din etapa de la sfârșitul săptămânii trecute.

Man și Mihăilă, o afacere de succes pentru Parma

Parma se luptă să scape de retrogradarea în Serie B, dar viitorul clubului este promițător, datorită românilor Dennis Man și Valentin Mihăilă, atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar, a mai scris sursa citată.

ADVERTISEMENT

”Cei doi reprezintă ’rezerva de aur’ a Parmei, atât din punct de vedere sportiv, cât și din punct de vedere economic, în cazul unor posibile transferuri. Investiția lui Kyle Krause (patronul Parmei – n.r.) în cei doi atacanți români tineri a avut sens.

Acum, după ce aceștia s-au acomodat și par că evoluează de la meci la meci, Parma se pregătește să profite de toate beneficiile acestei afaceri, mai ales că se vorbește de interes pentru ei din mai multe locuri”, notează Parmalive.

ADVERTISEMENT

Mihăilă este pe lista lui Napoli

Evoluțiile celor doi fotbaliști au atras deja privirile mai multor cluburi importante din Italia, însă impresarul Giovanni Becali susține că în acest moment nu se pune problema unor transferuri și că Man și Mihăilă sunt concentrați să salveze echipa de la retrogradare.

Într-un interviu acordat sursei amintite anterior, Giovanni Becali spunea că Valentin Mihăilă este monitorizat de Napoli, însă și alte echipe sunt interesate de atacantul de 21 de ani care are 14 meciuri și 3 goluri în tricoul parmegianilor.

ADVERTISEMENT

Deși a ajuns în Italia doar la începutul acestui an, Dennis Man este deja un fotbalist interesant pentru cluburi importante din Serie A.

ADVERTISEMENT