News

Deputatul Dan Tanasă, candidatul AUR la Primăria Braşov. „Anul acesta braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”

Dan Tanasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: „Noi le oferim românilor o alternativă. Nu trebuie să votaţi răul cel mai mic anul acesta”
19.04.2024 | 20:26
Deputatul Dan Tanasa candidatul AUR la Primaria Brasov Anul acesta brasovenii nu mai sunt nevoiti sa aleaga raul cel mai mic
Tanasă spune că AUR le oferă o alternativă brașovenilor la „blatul” PSD-PNL-USR / Foto: Facebook, Dan Tanasă
ADVERTISEMENT

AUR (Alianţa pentru Unirea Românilor), organizația Brașov, a informat, vineri,  că deputatul Dan Tanasă este candidatul partidului pentru Primăria municipiului.

Țintele AUR: Primăria și Consiliul Județean

AUR, filiala Braşov, a prezentat vineri, 19 aprilie, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă”, potrivit unui comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Dan Tanasă a declarat că filiala AUR Brașov are principale obiective să obțină Primăria și Consiliul Județean, la alegerile locale din 9 iunie, Alianța pentru Unirea Românilor fiind calea prin care românii „pot  scăpa de blatul PSD-PNL-USR de la nivelul Braşovului”.

„Obiectivul filialei AUR Braşov este acela de a câştiga preşedinţia Consiliului Judeţean Braşov şi Primăria Municipiului Braşov. În acest moment braşovenii au de ales între o ciorbă reîncălzită pusă în marmită de către PSD şi PNL sau omul lui Veştea la Primăria Braşov, Allen Coliban. În mod evident, la ora actuală în Braşov, funcţionează foarte bine blatul USR cu PSD şi cu PNL”, a afirmat Tanasă.

ADVERTISEMENT

„Județul, împărțit între PNL, PSD și USR”

Candidatul AUR a continuat că, la aceste alegeri, locuitorii orașului și ai județului, nu vor alege, ca în alți ani, „răul cel mai mic”. „Judeţul este foarte bine împărţit între clanurile mafiote, între PNL, PSD şi USR, iar braşovenii sunt puşi în situaţia de a alege răul cel mai mic. Iată că, la Braşov, anul acesta braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic, nici la judeţ, nici la municipiul Braşov”, a spus Tanasă.

Candidatul AUR a făcut un apel către cei care vor să dezvolte Brașovul, care să-au „săturat” de PSD-PNL, de USR.„Facem un apel către toate forţele, către toate vocile care s-au săturat de partidul stat PSD – PNL, care s-au săturat de dezamăgirea reprezentată de USR, care a pus batista pe ţambal la Braşov şi stă într-o linişte asurzitoare la aceeaşi masă cu PSD şi PNL, toate forţele politice care sunt dispuse să facă ceva pentru viitorul municipiului şi al judeţului Braşov, îi aşteptăm să discutăm despre viitorul judeţului”, a spus deputatul.

ADVERTISEMENT

„Au dărâmat fabrici și au pus supermarketuri și mall-uri”

Potrivit lui Tanasă, „alții” au făcut politică, soldată cu dezindustrializarea Brașovului,  nu specialiștii, care acum trebuie aduși și consultați „Despre viitorul Braşovului vom discuta cu specialiştii, care până acum i-au lăsat pe alţii să facă politică la Braşov, şi vedem modul în care au făcut-o: au dărâmat fabrici şi în locul lor au pus supermarketuri şi mall-uri”, a afirmat Dan Tanasă, candidatul AUR pentru Primăria Municipiului Braşov”, a spus Tanasă.

Potrivit candidatului AUR, județul Brașov este prizonierul a „două clanuri mafiote” care se caracterizează printr-un „blat abject” PSD-PNL-USR în detrimentul locuitorilor.

ADVERTISEMENT

„Şi judeţul Braşov, ca şi foarte multe alte judeţe, este capturat de două clanuri mafiote, numite generic partide politice, care şi-au împărţit zonele ca pe nişte feude. Nu îl deranjează nimeni pe Coliban la municipiul Braşov de trei ani şi jumătate.

Singura realizare a lui Coliban în acest mandat a fost aceea de a inaugura o grădiniţă pe care nici măcar nu a iniţiat-o el. Mandatul lui Allen Coliban la Primăria Braşov se remarcă prin blatul abject cu gruparea infracţională PNL-PSD. Noi le oferim românilor o alternativă. Nu trebuie să votaţi răul cel mai mic anul acesta”, a spus Tanasă.

 

 

 

 

 

 

ADVERTISEMENT